Σύσκεψη για την πορεία των έργων αποκατάστασης των ζημιών από τους σεισμούς του 2014 στην Παλική πραγματοποιήθηκε σήμερα υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη, Θεόδωρου Γαλιατσάτου
Σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια για τα έργα στην Παλική
Πολιτική
20/02/2017 | 17:40

Σύσκεψη για την πορεία των έργων αποκατάστασης των ζημιών από τους σεισμούς του 2014 στην Παλική πραγματοποιήθηκε σήμερα υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη, Θεόδωρου Γαλιατσάτου στην Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας-Ιθάκης.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειαρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Σπύρος Γαλιατσάτος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Κατερίνα Βαγγελάτου, ο επικεφαλής του ΦΙ.ΚΟ. Ηλίας Παρίσης και η Επιτροπή Πολιτών Παλικής.

Ο Περιφερειάρχης τόνισε ότι έχει ζητήσει να μπουν προτεραιότητες ως προς τα έργα που χρήζουν άμεση διευθέτηση ενώ αναφέρθηκε και στην καθυστέρηση ολοκλήρωσης του έργου αποκατάστασης των ζημιών υπογραμμίζοντας ότι δεν φέρει καμία ευθύνη ο ίδιος αλλά ούτε και η Περιφέρεια, καθώς δεν έχει καμία αρμοδιότητα αλλά η κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο ειδικότερα.

Απο τη μεριά τους η Επιτροπή Πολιτών Παλικής ζήτησε από τον Περιφερειάρχη, Θεόδωρο Γαλιατσάτο, να πιέσει το Υπουργείο έτσι ώστε να λυθεί το ζήτημα άμεσα και να προχωρήσουν τα έργα.

Αμέσως μετά ο Περιφερειάρχης παρουσίασε εκτενώς το ολοκληρωμένο σχέδιο αναδιάρθρωσης της Παλικής με χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ που έχει ήδη εξαγγείλει σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το Δεκέμβριο.

Ίσως κατά τη γνώμη μας θα έπρεπε να συσταθεί μία επιτροπή από εκπροσώπους του Δήμου και της Περιφέρειας σε μία συνεργασία με καλό σκοπό απαρτιζόμενη από το Δήμαρχο και τον Περιφερειάρχη και στη συνεχεία να μεταβούν στο υπουργείο Εσωτερικών για να ασκήσουν πίεση και να προχωρήσουν τα αναγκαία αυτά έργα προς όφελος των κατοίκων της Παλικής.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer