Σκοπός της Συσκέψεως ήταν ο κατάλληλος σχεδιασμός προβολής της Κεφαλονιάς, έτσι ώστε να αξιοποιηθεί όσον το δυνατόν καλύτερα η ενεργός παρουσία, μέσω Εκθεσιακού Περιπτέρου, του Δήμου της Κεφαλονιάς
Σύσκεψη προετοιμασίας για συμμετοχή Δήμου στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Greek Tourism expo”
Τουρισμός
29/11/2014 | 11:07

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014 οι εργασίες της «Σύσκεψης προετοιμασίας» για τη συμμετοχή του Δήμου Κεφαλονιάς στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Greek Tourism expo” , που θα αναπτυχθεί από 5 έως 7 Δεκεμβρίου 2014 στο Εκθεσιακό Κέντρο Αθηνών “Metropolitan Expo”.

Της Συσκέψεως , που προετοίμασε καλώντας όλους τους Θεσμικούς Φορείς, Ταξιδιωτικά Γραφεία και Επιχειρηματίες του Τουρισμού στην Κεφαλονιά ο Προϊστάμενος του Αυτοτελούς Τμήματος Τουριστικής Ανάπτυξης κ.Σταύρος Κουρής-Κορκός ,προήδρευσε  ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος.

Τη σύσκεψη τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Γεώργιος Τζωρτζάτος και ο Α/Πρόεδρος κ.Χρήστος Λευκαδίτης, ο Πρόεδρος της Κεφαλληνο-Ρωσικής Φιλίας κ.Δημήτρης Ζαφειράτος, η Εκπρόσωπος και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Καταλυμάτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ.Τέρη Μαρκάτου, ο Διευθυντής της Ταξιδιωτικής Εταιρείας “Katsouris, Travel & Yachting Services” κ.Σπύρος Κατσούρης, ο Διευθυντής της  LIFE THINK  Web Design & Digital Marketing κ.Σπύρος Γασπαρινάτος,η Επιχειρηματίας Γαστρονομικού Τουρισμού κ.Βάσω Μπαλή, ο τ. Δήμαρχος Σάμης κ. Μανώλης Βαλέτας και η Σύμβουλος Τουρισμού κ. Ράνια Ταραζή.

Σκοπός της Συσκέψεως ήταν ο κατάλληλος σχεδιασμός προβολής της Κεφαλονιάς, έτσι ώστε να αξιοποιηθεί όσον το δυνατόν καλύτερα η ενεργός παρουσία, μέσω Εκθεσιακού Περιπτέρου, του Δήμου της Κεφαλονιάς, στα πλαίσια της περαιτέρω τουριστικής ανάπτυξης του Νησιού.

Επισημαίνουμε  ότι η Έκθεση τυγχάνει της τιμής να τελεί υπό την Αιγίδα των :

  • Υπουργείου Τουρισμού
  • Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας
  • Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου
  • Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού
  • GREECE
  • Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος
  • SETE

kekatos-korkos (2) kekatos-korkos (3)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer