Η Σύσκεψη ήταν η δεύτερη συνεχόμενη με θέμα την Υγεία που συγκαλείται στο Δημαρχιακό Μέγαρο την τρέχουσα εβδομάδα.
Σύσκεψη για το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο στο Δημαρχείο
Κοινωνία
22/01/2016 | 14:01

Σε συνέχεια της δικαιολογημένης αναταραχής που έχει δημιουργηθεί στο χώρο της υγείας, λόγω της παρατεταμένης υποστελέχωσης σε Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό, την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου έγινε Σύσκεψη υπό την Προεδρεία του Δημάρχου Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρου Παρίση, με θέμα την εύρυθμη λειτουργία του Μαντζαβινάτειου Γενικού Νοσοκομείου στο Ληξούρι.

sukepsh_ugeia
Η Σύσκεψη ήταν η δεύτερη συνεχόμενη με θέμα την Υγεία που συγκαλείται στο Δημαρχιακό Μέγαρο την τρέχουσα εβδομάδα και συμμετείχαν ο Α/Δήμαρχος Υγείας – Πρόνοιας κ.Ευάγγελος Κεκάτος, ο Ιατρικός Διευθυντής του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου κ.Γεώργιος Κουρής και αντιπροσωπεία Ιατρών και Νοσηλευτών.
Τη Σύσκεψη τίμησε με την παρουσία του ο Α/Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ.Γεώργιος Κατσιβέλης.
Ο κ.Δήμαρχος ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, τόσο για τη σπουδαία συμβολή τους στον χώρο της Υγειονομικής περίθαλψης ,όσο και για τη συμμετοχή τους στο Συμβούλιο και άκουσε προσεχτικά την εμπεριστατωμένη αναφορά του κ.Κουρή, ο οποίος επεσήμανε με στοιχεία τη σημαντική προσφορά του Νοσηλευτικού Ιδρύματος, όπως παράλληλα και τις λειτουργικές αδυναμίες του από τη φθίνουσα υποστελέχωση του.
Επιπλέον, όλοι οι παρευρισκόμενοι τοποθετήθηκαν σε απόλυτη αρμονία με τον κ. Κουρή και εξέφρασαν την αγωνία τους για την αρμονική λειτουργία του Ιδρύματος.
Ο κ.Παρίσης υπενθύμισε το μεγάλο αγώνα που έχει κάνει τόσο ως Βουλευτής όσο και ως Δήμαρχος για την υποστήριξη του Νοσοκομείου και υπογράμμισε ότι βασική προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής είναι η ενίσχυση σε προσωπικό όλων των δομών Υγείας του Νησιού.
Στα πλαίσια αυτά θα μεταβεί την επόμενη εβδομάδα στο Υπουργείο Υγείας μετά της κ.Βουλευτού σε προκαθορισμένη συνάντηση με την Ηγεσία του Υπουργείου, όπου θα συμμετάσχουν η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς & Ιθάκης κ.Σοφία Ζαφειράτου και ο εκτελών χρέη Διοικητού κ.Χρίστος Παυλάτος.
Στη συγκεκριμένη συνάντηση ο κ.Δήμαρχος προσκάλεσε και τον κ.Κουρή, ο οποίος και ευγενώς απεδέχθη, έτσι ώστε να υπάρξει άμεση ενημέρωση στο Υπουργείο από τον Ιατρικό Διευθυντή του Ιδρύματος.
Τέλος όλοι οι παρευρισκόμενοι ευχαρίστησαν τον κ.Παρίση για το ενδιαφέρον του και αναμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα της συνάντησης στο Υπουργείο.

parishs kekatos

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer