Το Σάββατο 25/1/2014 και ώρα 11π.μ. στην αίθουσα της Κοργιαλλενείου Βιβλιοθήκης.
Σύσκεψη για την φοροκαταιγίδα διοργανώνει η Ένωση Φοροτεχνικών Κεφαλονιάς
Κοινωνία
23/01/2014 | 15:42

Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ε.Κ.Ι  συγκαλεί  διευρυμένη σύσκεψη επαγγελματικών φορέων, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25/1/2014 και ώρα 11π.μ. στην αίθουσα της Κοργιαλλενείου Βιβλιοθήκης με σκοπό να ενημερώσει για τα υπέρογκα, εξοντωτικά και εξωπραγματικά φορολογικά και ασφαλιστικά πρόστιμα που ισχύουν από 1/1/2014 με το Ν. 4172/2013 (Φορολογία Εισοδήματος), το Ν. 4174/2013 (Κώδικας Φορολογικών Διαδικασιών), το Ν. 4223/2013 και το Ν. 4225/2014.
Έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν το Επιμελητήριο Κεφαλλονιάς Ιθάκης,ο,το Οικονομικό επιμελητήριο,το Τεχνικό επιμελητήριο,ο Ιατρικός σύλλογος,ο Οδοντιατρικός σύλλογος,ο Δικηγορικός Σύλλογος,ο Φαρμακευτικός σύλλογος, ο εμπορικός σύλλογος ΚΡΑΝΗ,ο εμποροεπαγγελματικός σύλλογος Κεφαλλονιάς Ιθάκης, η ένωση ξενοδόχων Κεφαλλονιάς Ιθάκης , η ομοσπονδία καταλυμάτων Κεφαλλονιάς Ιθάκης, η ένωση ηλεκτρολόγων Κεφαλλονιάς Ιθάκης ,η ένωση υδραυλικών,ο συνεταιρισμός παραγωγών ρομπόλας.
Στη σύσκεψη αυτή θα πρέπει, να παρθούν από κοινού και συλλογικά αποφάσεις για να  αλλάξουν τα πρόστιμα και να προταθούν λύσεις για τον εξορθολογισμό του ποινολογίου σε πραγματικά και  λογικά επίπεδα, με σκοπό την πραγματική πάταξη της φοροδιαφυγής και την ανάπτυξη της οικονομίας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ                      ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΚΟΡΣΙΑΝΟΣ             ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                              ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

korgialeneios

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer