Σύσκεψη πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στην αίθουσα των συνεδριάσεων της περιφερειακής ενότητας Κεφαλληνίας, παρουσία του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων.
Σύσκεψη αποδήμων στην Περιφέρεια τώρα, παρουσία Γαλιατσάτου
 Ομογένεια
08/08/2016 | 11:03

Ρεπορτάζ // Γιάννα Κουλουμπή

Σύσκεψη πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στην αίθουσα των συνεδριάσεων της περιφερειακής ενότητας Κεφαλληνίας, παρουσία του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θόδωρου Γαλιατσάτου, του Αντιπεριφερειάρχη Παναγή Δρακουλόγκωνα και του Αντιδημάρχου Ευάγγελου Κεκάτου.
Το παρόν δίνουν εκπρόσωποι των συλλόγων Κεφαλλήνων και Ιθακησίων από διάφορες χώρες, κυρίως ΗΠΑ και Καναδά, αλλά και εκπρόσωποι της αδελφότητας Κεφαλλήνων Πειραιά. Επίσης, παραβρίσκονται ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Σπύρος Γαλιατσάτος, ο ειδικός σύμβουλος του Περιφερειάρχη Γεράσιμος Παναγιωτάτος – Τζάκης, ο Περιφερειακός σύμβουλος Νικόλας Βαλλιανάτος, ο Διοικητής του νοσοκομείου Νίκος Βιβλάκης κ.α.
Αυτή τη στιγμή γίνονται τοποθετήσεις από όλους τους συμμετέχοντες, εκτίθενται τα προβλήματα επικοινωνίας που παρατηρούνται κατά καιρούς και εκφράζονται προτάσεις και απόψεις σχετικά με το πως μπορούν οι σύλλογοι των αποδήμων να προσφέρουν στα νησιά μας με διάφορους τρόπους.

apodimoi-syskepsi-1 apodimoi-syskepsi-2 apodimoi-syskepsi-3-3 apodimoi-syskepsi-3 apodimoi-syskepsi-4 apodimoi-syskepsi-5-1 apodimoi-syskepsi-6 apodimoi-syskepsi-7 apodimoi-syskepsi-9 apodimoi-syskepsi-10 apodimoi-syskepsi-11 apodimoi-syskepsi-12 apodimoi-syskepsi-13-1 apodimoi-syskepsi-14 apodimoi-syskepsi

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer