Πρέπει να πάρει σάρκα και οστά το ΟΧΙ του Ελληνικού λαού, αναφέρει σε ανακοίνωση της η Νομαρχιακή του κόμματος στη Κεφαλονιά.
Σύριζα Κεφαλονιάς εναντίον του …ΣΥΡΙΖΑ
Πολιτική
13/08/2015 | 19:37

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Σύριζα Κεφαλονιάς & Ιθάκης δηλώνει ότι :
1) Οφείλαμε να αναζητήσουμε και να έχουμε έτοιμη άλλη εναλλακτική πρόταση, πριν η διαπραγμάτευση έφτανε σε νέο μνημόνιο.
2) ‘Οτι είναι ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει ρότα και να επανέλθει στην κοιτίδα των κοινωνικών αγώνων και του πυρήνα του προγράμματός του και μάλιστα απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους συντρόφους, βουλευτές, την ηγεσία και τον πρωθυπουργό, να μην προχωρήσει σε οριστικό διαζύγιο του ΣΥΡΙΖΑ με τις κοινωνικές δυνάμεις που τον στήριξαν υπερψηφίζοντας σήμερα το νέο, τρίτο και επαυξημένο, μνημόνιο.
3)Πρέπει επιπλέον να πάρει σάρκα και οστά το ΟΧΙ όπως εκφράστηκε στο δημοψήφισμα και να ενταθεί ο αγώνας ώστε τα μνημόνια να μην τύχουν εφαρμογής στη χώρα μας, πολύ δε περισσότερο όταν έχει την τύχη να έχει κυβέρνηση με κορμό την αριστερά. Το ΟΧΙ πρέπει να πάρει τη μορφή ενός πανελλαδικού κινήματος αντίστασης και εθνικής αναγέννησης.
4) Καταγγέλλουμε τις βρώμικες και αήθεις επιθέσεις εναντίον βουλευτών, στελεχών, μελών, τάσεων του Σύριζα λόγω της αταλάντευτης αντιμνημονιακής τους θέσης και της επιδίωξης τους για οριστικό τέλος στις συνεχιζόμενες αντιλαϊκές πολιτικές εξαθλίωσης του λαού και καταστροφής της πατρίδας μας.
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ…

Αργοστόλι 13/08/2015

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer