Έχουν καταλήξει οι επιτελείς της Κουμουνδούρου…
Σχεδόν έτοιμο το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Κεφαλονιά (ΟΝΟΜΑΤΑ)
Δημοφιλή
04/01/2015 | 20:19

Με την ολοκλήρωση του εκτάκτου συνεδρίου ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση συγκρότησης του ψηφοδελτίου που θα γίνει σε χρόνο εξπρές. Και αυτό γιατί πρέπει το αργότερο έως την ημέρα των Θεοφανείων να έχει βρεθεί η τριάδα των υποψηφίων. Στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρείται δεδομένη η υποψηφιότητα της Αφροδίτης Θεοπεφτάτου, ενώ πρέπει να θεωρείται δεδομένη και η υποψηφιότητα του πολιτικού μηχανικού Μάκη Βασιλάτου. Από εκεί και πέρα στον ΣΥΡΙΖΑ γίνονται δεύτερες σκέψεις, που είναι τελικά να μην μπει υποψήφιος από την Ιθάκη, αλλά και ο τρίτος να είναι από την Κεφαλλονιά. Στο στρατόπεδο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης γίνεται λόγος ότι ενδεχόμενη υποψηφιότητα Λυκούδη από τη ΝΔ θα αλλάξει τα δεδομένα ριζικά. Γι αυτό προσανατολίζονται να δυναμώσουν το ψηφοδέλτιο με έναν υποψήφιο από τη Παλική. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Σπύρο Παγώνη. Αν τελικά επιλεχθεί υποψήφιος από την Ιθάκη, αυτός είναι ο Αλέξανδρος Ταφλαμπάς. Πάντως στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους, ότι το ψηφοδέλτιο δεν είναι σε καμία περίπτωση όπως αυτό του Μαΐου του 2012 μιας και το κενό του Δρακουλόγκωνα είναι δυσαναπλήρωτο.
Εν τω μεταξύ σήμερα επικράτησε γκρίνια στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ αφού καλέστηκαν οι σύνεδροι της επαρχίας για μία μέρα άρον άρον στην Αθήνα προκειμένου να χρησιμοποιηθούν ως «όπλο» στην φαρέτρα του Προέδρου εναντίον όσων αντιδρούν στις πολύχρωμες μεταγραφές στα ψηφοδέλτια του κόμματος!
Οι αιχμές έφταναν μέχρι το Πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα ο οποίος αμήχανος και προβληματισμένος παρακολουθούσε την αναπάντεχη τροπή, μετά από εντυπωσιακή έναρξη, που πήρε η συγκέντρωση των συνέδρων στο Τάε Κβο Ντο.
Από τη Κεφαλονιά το παρών έδωσαν οι Γιώργος Ματαράγκας, Τίτσα Τσιμάρα, Παναγής Δρακουλόγκωνας, Κώστα Πετράτος, Σουζάνα Πεφάνη και Μάκης Βασιλάτος.

Σημείωση: Η βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου δεν παραβρέθηκε λόγω ίωσης που την ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες.
Σημείωση2: Στις διαδικασίες εξπρές του συνεδρίου δεν συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Θόδωρος Γαλιατσάτος.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer