Καλείστε όλοι και όλες στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Αργοστόλι, στο χώρο του Εργατικού Κέντρου στις 10:00πμ.
ΣΥΡΙΖΑ: Όλοι στην αυριανή πανελλαδική απεργία
Πολιτική
26/11/2014 | 11:58

Στις 27 Νοέμβρη, όλες και όλοι στους δρόμους για να κάνουμε την ελπίδα πραγματικότητα. Συμμετέχουμε στη μεγάλη απεργία των εργαζόμενων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα απέναντι στη βαρβαρότητα της πολιτικής τους, αγωνιζόμαστε με αξιοπρέπεια και ελπίδα.
Η ώρα της μεγάλης ανατροπής πλησιάζει! . Καλείστε όλοι και όλες στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Αργοστόλι, στο χώρο του Εργατικού Κέντρου στις 10:00πμ.

Θα είμαστε όλοι εκεί. Συμμέτοχοι, αλλά και συμπαραστάτες!
• Η νεολαία που της κλέβουν το μέλλον, θα είναι εκεί.
• Οι άνεργοι, που βλέπουν καθημερινά την αξιοπρέπειά τους να «βιάζεται», θα είναι εκεί.
• Οι εργαζόμενοι με τους μισθούς-φιλοδώρημα, οι απλήρωτοι εργαζόμενοι, οι εργαζόμενοι σε διαθεσιμότητα, τα «μπλοκάκια» και οι μικροί επιχειρηματίες, θα είναι εκεί.
• Οι συνταξιούχοι με τις «πετσοκομμένες» συντάξεις, που ζουν με την αγωνία των νέων επερχόμενων περικοπών θα είναι εκεί.
Θα είμαστε όλοι εκεί, όχι μόνο για την απεργία, αλλά και για να τους δείξουμε, ότι οι πολιτικές τους μέρες είναι τελειωμένες. Ότι οι ίδιοι αποτελούν παρελθόν: το βρώμικο παρελθόν των μνημονίων.

Η απεργία στις 27 Νοεμβρίου δεν θα γίνει για να μετρήσουμε τις «πληγές» μας, δεν θα γίνει για να εκφράσουμε μόνο την οργή μας, απέναντι στη συνεχιζόμενη μνημονιακή βαρβαρότητα.
Θα γίνει η αρχή της μεγάλης αντεπίθεσης ολόκληρης της κοινωνίας, ενάντια σε εκείνους που με τις πολιτικές τους την ποδοπατούν, τα 5 τελευταία χρόνια. Ώστε το καινούριο να μπορέσει να γεννηθεί.

Για να χτίσουμε όλοι μαζί μια κοινωνία αλληλεγγύης, κοινωνικής δικαιοσύνης και αληθινής δημοκρατίας, όπου οι άνθρωποι και οι ανάγκες τους θα είναι πάνω από τα κέρδη και τα συμφέροντα της διαπλοκής, τραπεζιτών και δανειστών.

ΟΛΟΙ & ΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer