Με κεντρικό σύνθημα "Παίρνουμε τη διαπραγμάτευση στα χέρια μας - Γκρεμίζουμε τη λιτότητα" πραγματοποιήθηκε και στην Κεφαλονιά συγκέντρωση συμπαράστασης.
Συνθήματα κατά της λιτότητας στη πλατεία Καμπάνας
Πολιτική
17/06/2015 | 22:50

Ρεπορτάζ // Μιχάλης Ανδρεαδάκης

Με κεντρικό σύνθημα “Παίρνουμε τη διαπραγμάτευση στα χέρια μας – Γκρεμίζουμε τη λιτότητα” πραγματοποιήθηκε και στην Κεφαλονιά συγκέντρωση συμπαράστασης στην διαπραγματευτική προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης με τους ευρωπαίους δανειστές.

Το ραντεβού δόθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Πλατεία Καμπάνας του Αργοστολίου αλλά είναι γεγονός ότι η ανταπόκριση στο κάλεσμα της Πρωτοβουλίας Πολιτών Κεφαλονιάς και των άλλων δυνάμεων, οι οποίες στηρίζουν τη νέα κυβέρνηση ήταν, για μια ακόμη φορά, πολύ μικρή.

Ο επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Πολιτών, Στέλιος Ματαράγκας έστειλε μήνυμα στήριξης στην ελληνική κυβέρνηση, υπογραμμίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αποδεχθεί τους επαχθείς όρους λιτότητας που θέλουν να επιβάλλουν στη χώρα μας οι δανειστές για ένα χρέος που είναι παράνομο και θα πρέπει να διαγραφεί.

Το παρών έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων των ΑΝ.ΕΛ., Γεράσιμος Πετράτος, ο Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “Ριζοσπάστες Ξανά”, Μάκης Δεστούνης, ο Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Χρήστος Λευκαδίτης, ο πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Βασιλάτος κ.α. sugentrwsh_kampana sugentrwsh_kampana (2) sugentrwsh_kampana (3) sugentrwsh_kampana (4) sugentrwsh_kampana (5) sugentrwsh_kampana (6) sugentrwsh_kampana (7) sugentrwsh_kampana (9) sugentrwsh_kampana (10) sugentrwsh_kampana (11) sugentrwsh_kampana (12) sugentrwsh_kampana (13) sugentrwsh_kampana (14) sugentrwsh_kampana (15) sugentrwsh_kampana (16) sugentrwsh_kampana (17) sugentrwsh_kampana (18) sugentrwsh_kampana (19) sugentrwsh_kampana (20)
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer