Μέχρι το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς, δεν υπήρχε κανένα αποτέλεσμα και η τύχη της συνεχίζει να αγνοείται.
Συνεχίζεται το θρίλερ για τον εντοπισμό της γυναίκας που έπεσε από την Γέφυρα
Κοινωνία
01/01/2017 | 18:47

Μυστήριο συνεχίζει να παραμένει η εξαφάνιση γυναίκας από το πρωί του Σαββάτου, οπότε και εγκατέλειψε το όχημά της στην γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης». Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 31χρονη από τη Ναύπακτο που καταγράφηκε από κάμερα να σταθμεύει το μαύρο όχημα μάρκας Mercedes A CLASS ανάμεσα σε δύο πυλώνες της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, και στη συνέχεια να πέφτει στη θάλασσα.

Άμεσα ενημερώθηκε το Λιμενικό από τον υπεύθυνο της γέφυρας και έκτοτε πραγματοποιούνται εκτεταμένες έρευνες.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στους patrastimes ο κεντρικός λιμενάρχης Πατρών κύριος Κυριακουλόπουλος, όπως αναφέρθηκε από το κέντρο διαχείρισης της γέφυρας μία γυναίκα λίγο μετά τις 7.00 το πρωί του Σαββάτου πήδησε στο κενό από το μέσον περίπου της γέφυρας στο σημείο που είναι το μεγαλύτερο ύψος.

Το Σάββατο στις έρευνες συμμετείχαν περιπολικά του Λιμενικού, πλοία της πορθμειακής γραμμής Ρίου – Αντιρρίου και ένα αλιευτικό σκάφος. Παράλληλα, τρία περιπολικά αυτοκίνητα του Λιμενικού, καθώς και όχημα του Ερυθρού Σταυρού, πραγματοποίησαν έρευνες κατά μήκος της ακτογραμμής, όμως μέχρι να πέσει το τελευταίο φως δεν υπήρχε αποτέλεσμα.

Οι έρευνες συνεχίζονται και την Πρωτοχρονιά, στις οποίες συμμετέχουν περιπολικό όχημα του Λιμεναρχείου Ναυπάκτου, πλωτό φουσκωτό του λιμεναρχείου Μεσολογγίου , πλωτό του λιμεναρχείου Πάτρας και δύο ομάδες ρου Ερυθρού σταυρού.Οι έρευνες εστιαζονται από την δεξαμενή όπου κατασκευαζόταν η Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου έως Μακύνεια Κάτω Βασιλική και Καλαμάκι.

Στα δύσβατα σημεία γίνεται και χρήση drone για τον εντοπισμό της. Στις έρευνες συμμετέχουν περίπου 30 άτομα στις έρευνες μαζί και με συγγενικό πρόσωπο.

Μέχρι το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς, δεν υπήρχε κανένα αποτέλεσμα και η τύχη της συνεχίζει να αγνοείται.

Πηγή: nafpaktianews, patrastimes

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer