Νωρίς το πρωί και ώρα 10.00 μέλη του Γ.Φ.Τ. παρέλαβαν το φορτηγό με τη βοήθεια που απέστειλε η Κ.Ο.Θ.
Συνεχίζει το Φιλόπτωχο της Μητρόπολης τις δράσεις του!
Κοινωνία
11/02/2014 | 20:16

Σήμερα το Γ.Φ.Τ. της Ιεράς Μητροπόλεως μας είχε άλλη μια δραστήρια και έντονη ημέρα!
Νωρίς το πρωί και ώρα 10.00 μέλη του Γ.Φ.Τ. παρέλαβαν το φορτηγό με τη βοήθεια που απέστειλε η Κ.Ο.Θ.(Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης) προς τους σεισμόπληκτους του νησιού μας. Αλεύρι -ζάχαρη- γάλα κ.λπ. είναι κάποια από τα βασικά είδη που θα διανεμηθούν άμεσα. Παράλληλα συντονίστηκε και έγινε αποστολή προς τα χωριά Καλάτα- Παρισάτα- Μονοπολάτα- Δελαπορτάτα- Βόβικες, με τα εξής είδη:κουβέρτες -νερά-πάνες για μωρά και ενήλικες-γάλα βρεφικό. Αρχηγός της αποστολής ο πατήρ Ιωάννης Μεσολωράς, μέλος του Δ.Σ. του Γ.Φ.Τ.
Εν συνεχεία και ώρα 13.00 τα υπόλοιπα μέλη(πρωτοσύγκελος και αντιπρόεδρος του Γ.Φ.Τ. αρχιμανδρίτης Γεράσιμος Φωκάς, κα Αναστασιάδου Γεωργία -γραμματέας Γ.Φ.Τ. και κα Αμούργη Ελένη μέλος Γ.Φ.Τ.) με επικεφαλή και συντονιστή τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ.κ. Σπυρίδωνα , πρόεδρο του Γ.ΦΤ., υποδέχθηκαν στο μητροπολιτικό μέγαρο την αντιπροσωπεία της Κ.Ο.Θ. που έφθασε στο νησί μας με C-130 στρατιωτικό αεροπλάνο.
Εδώθη συνεντευξη τύπου στο Μητροπολιτικό Μέγαρο. Την Κ.Ο.Θ. εκπροσώπησαν οι κα Μιμικοπούλου Διοικητική Διευθύντρια της Κ.Ο.Θ., ο κος Ζέρβας Πρόεδρος της Κ.Ο.Θ., κος Δήμος Φωτιάδης εκπρόσωπος Μουσικών, και ο κος Ιωαννίδης γραμματέας Κ.Ο.Θ..
Διακριτική και ουσιαστική παρουσία του κου Κεκάτου, αντιδημάρχου πολιτισμού Κεφαλονιάς που συντόνισε και τη συνέντευξη τύπου.
Αξίζει να αναφερθεί ότι όλη αυτή η δραστηριότητα δεν θα γινόταν στην Κεφαλονιά και για την Κεφαλονιά χωρίς την διακριτική παρέμβαση του πρώην υφυπουργού πολιτισμού κου Πέτρου Αλιβιζάτου.
Το Γ.Φ.Τ. τον ευχαριστεί και τον ευγνωμονεί εκ βάθους καρδίας, τόσο αυτόν όσο και του υπέροχους κυρίους και κυρίες που γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε σήμερα.

mhtropolh-trofima (6)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer