Αλλεπάλληλες επαφές του δραστήριου πρόεδρου της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Αθηνών.
Συνεχίζει τη μάχη για το «Μεταξάτειο» ο Βαλλιανάτος
Κοινωνία
30/04/2014 | 11:20

Επαφές με το Πανεπιστήμιο Αθηνών είχε τη προηγούμενη βδομάδα ο Πρόεδρος της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Αθηνών Τάσος Βαλλιανάτος σχετικά με το θέμα του «Μεταξάτειου». Ο Βαλλιανάτος για άλλη μια φορά τόνισε ότι το οίκημα είναι περιουσία του Κεφαλλονίτικου λαού και δεν μπορεί τα τελευταία 20 χρόνια να έχει αφεθεί στη τύχη του. Μάλιστα, παρουσίασε τις προτάσεις του ώστε τα επόμενα χρόνια να δοθεί το οίκημα για στέγαση σε άπορους Κεφαλλήνες που φοιτούν στη Αθήνα (απαράβατος όρος της Διαθήκης).
Παράλληλα, συνεδριάζει σήμερα το ΔΣ της Αδελφότητας ώστε να ολοκληρωθούν οι τελευταίες εκκρεμότητες και να δοθούν τα λεφτά της συναυλίας, που πραγματοποιήθηκε πριν περίπου ένα μήνα, στη Φιλαρμονική Σχολής Ληξουρίου και στο Μαντζαβινάτειο νοσοκομείο. Μάλιστα, χθες το πρωί μέλη του ΔΣ διεκπεραίωναν τις τελευταίες εκκρεμότητες με την Τράπεζα Πειραιώς ώστε τις επόμενες ημέρες να πάνε τα λεφτά στο Ληξούρι.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο δραστήριος Πρόεδρος είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με το Πανεπιστήμιο Αθηνών ώστε υπό την αιγίδα του να πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο λαμπρή εκδήλωση με αφορμή τα 150 χρόνια της Ένωσης των Επτανήσων με τη «μητέρα» πατρίδα.
Αξίζει: Ο Τάσος Βαλλιανάτος είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Σπύρου Σπύρου στην Περιφέρεια.

vallianatos_kontos

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer