Όλη η Δημοτική ομάδα και εγώ επίσης, προσεγγίζουμε το 2016 με τη θέληση να διατηρηθούν οι ειλικρινείς φιλικοί δεσμοί , που ενώνουν το Rueil– Malmaison και την Κεφαλονιά.
Συνεργασία Rueil Malmaison (Παρίσι) με Δήμο Κεφαλονιάς
Τουρισμός
17/01/2016 | 17:34

Δήμος Rueil Mailmaison, Παρίσι, Γαλλία

Προς Δήμαρχο Κεφαλονιάς, κ.Αλέξανδρο Παρίση                                                                                                        Δημαρχείο, 29 Δεκεμβρίου 2015

 

Αγαπητέ κ.Δήμαρχε,

Μετά από μία χρονιά 2015 , που είδε να διαπράττονται μέσα στο Παρίσι , επιθέσεις σπανίας βίας, οι γιορτές του τέλους του έτους  θα ξαναενώσουν , σε λίγες ημέρες, οικογένειες και φίλους σε μία ατμόσφαιρα , που εύχομαι να είναι χαλαρή και φιλική.

Όλη η Δημοτική ομάδα και εγώ επίσης, προσεγγίζουμε το 2016 με τη θέληση να διατηρηθούν οι ειλικρινείς φιλικοί δεσμοί , που ενώνουν το RueilMalmaison και την Κεφαλονιά.

Τέλος, αυτήν την περίοδο των εορτών, δεχτείτε τις ευχές των Δημοτών, των εκλεγμένων στο Δημοτικό Συμβούλιο και βεβαίως τι δικές μου , ελπίζοντας για εσάς, τους οικείους  και τους συνεργάτες σας , μια νέα χρονιά γεμάτη χαρά και , σε αυτούς τους καιρούς αναταραχών , ειρήνη.

Με τα καλύτερά μου αισθήματα , κ. Δήμαρχε,

 

Patrick OLLIER

Πρώην Υπουργός

Δήμαρχος RueilMalmaison

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer