Στο πλαίσιο της διαρκούς συνεργασίας της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Κεφαλονιάς με διεθνείς Ταξιδιωτικούς Οργανισμούς
Συνεργασία Κεφαλονιάς με World Travel List
Τουρισμός
10/11/2014 | 10:12

Στο πλαίσιο της διαρκούς συνεργασίας της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Κεφαλονιάς με διεθνείς Ταξιδιωτικούς Οργανισμούς,  ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ. Ευάγγελος Κεκάτος είχε συνεργασία με την World Travel List.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014, ο Πρόεδρος της World Travel List κ.Nicholas C. Kontis προσήλθε σε προγραμματισμένη Σύσκεψη Εργασίας στο Δημαρχιακό Μέγαρο, εν όψει της καλύτερης δυνατής τουριστικής προβολής της Κεφαλονιάς στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, World Travel Market, στο Λονδίνο.

Ο κ. Kontis ανέφερε το έντονο ταξιδιωτικό ενδιαφέρον της Αμερικάνικης Τουριστικής Αγοράς για την Ελλάδα γενικότερα και τόνισε τους σύγχρονους τρόπους , μεθόδους και τακτικές τουριστικής προβολής της Κεφαλονιάς στις Η.Π.Α., έτσι ώστε να αναπτυχθεί περισσότερο το ενδιαφέρον επισκεψιμότητας στο πανέμορφο Νησί.

Επίσης, ανέφερε τη δυνατότητα ,η «Φωτογραφική Έκθεση» που έγινε στις Βρυξέλλες, να παρουσιαστεί σε ειδική Εκδήλωση προβολής, σε συνεργασία με το Ελληνικό Προξενείο, στο San Francisco της California.

Ο κ.Κεκάτος ευχαρίστησε, εκ μέρους του Δημάρχου Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρου Παρίση, τον κ.Kontis για την επίσκεψη και συνεργασία του και αφού του προσέφερε συμβολικό δώρο, ορίστηκε συνάντηση εργασίας στο Λονδίνο, κατά τη διάρκεια της World Travel Market, όπου φυσικά ο Δήμος Κεφαλονιάς θα έχει ενεργή παρουσία.

kek

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer