ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς υποδέχθηκε σήμερα στο Δημαρχιακό Μέγαρο την Υπεύθυνη του Προγράμματος Συνεργασίας κ.Alexandra Kullack.
Συνεργασία Κεφαλονιάς με Γερμανία
Τουρισμός
18/02/2016 | 21:54

Στα πλαίσια της περαιτέρω προβολής της Κεφαλονιάς στη Γερμανία μέσω της «Ελληνο-Γερμανικής Φιλίας», τα πρώτα οφέλη της οποίας προέκυψαν για το Νησί μας με την ανάπτυξη Πολιτιστικών δεσμών, Τουριστικών συνεργασιών και Εμπορικών σχέσεων, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης υποδέχθηκε σήμερα Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016 στο Δημαρχιακό Μέγαρο την Υπεύθυνη του Προγράμματος Συνεργασίας κ.Alexandra Kullack.
Στη συνάντηση εργασίας που ακολούθησε συμμετείχε ο Υπεύθυνος της προώθησης του συγκεκριμένου προγράμματος εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, Α/Δήμαρχος κ.Ευάγγελος Κεκάτος.
Η επόμενη δράση αφορά τη συνεργασία του Δήμου Κεφαλονιάς με το Δήμο της Κολωνίας τον επόμενο μήνα, όπου αντιπροσωπεία Φοιτητών των ΙΕΚ και ΤΕΙ και Επιχειρηματιών από την Κεφαλονιά θα επισκεφθούν επί μία εβδομάδα την Κολωνία, με έξοδα του Γερμανικού Δήμου .
Την κ.Kullack ευχαρίστησε θερμά ο κ.Παρίσης, τον οποίον στις προγραμματισμένες συναντήσεις με τις Γερμανικές Δημοτικές Αρχές στην Κολωνία θα εκπροσωπήσει ο κ.Κεκάτος.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer