Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα Ανταλλαγής Νέων Επιστημόνων μεταξύ Δήμου Κολωνίας και Δήμου Κεφαλονιάς.
Συνεργασία Κεφαλονιάς με Γερμανία (Κολωνία)
Κοινωνία
09/10/2015 | 17:28

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα Ανταλλαγής Νέων Επιστημόνων μεταξύ Δήμου Κολωνίας και Δήμου Κεφαλονιάς, την επιμέλεια του οποίου είχε η κ.Alexandra Kullack (Μέλος της Επιτροπής Τουρισμού) σε συνεργασία με τον Καθηγητή Heinz Warnecke και τον Α/Δήμαρχο κ.Ευάγγελο Κεκάτο.
Μία ομάδα νέων Επιστημόνων από την Κολωνία με θεματολογίες τον Τουρισμό, τη Γαστρονομία, την Εκπαίδευση και τη Γεωργία συμμετείχαν στο ειδικό μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Νησί μας και ήλθαν σε επαφή με Συναδέλφους τους, που δραστηριοποιούνται στους ανωτέρω τομείς στην Κεφαλονιά.
Έτσι είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν Εκπαιδευτικά και Πολιτιστικά Ιδρύματα και ανάλογες Μονάδες και να πληροφορηθούν την τεχνογνωσία και τις εμπειρίες εφαρμογής από νέους επαγγελματίες.
Την ομάδα των συμμετεχόντων συνόδευαν οι κ.κ.Bernd Seifert (Amt für Kinder, Jugend und Familie), Katharina Beyen (Amt für Personal, Organisation und Innovation) και Christina Alexoglou – Patelkos (Projektleitung / wiss.MA) Στελέχη της Δημοτικής Αρχής της Κολωνίας, τους οποίους υποδέχθηκε εκ μέρους του Δημάρχου Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρου Παρίση, στο Δημαρχιακό Μέγαρο, ο κ.Κεκάτος και αφού τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους , τους προσέφερε ως συμβολικά δώρα, βιβλία παρουσίασης του Νησιού μας.
Οι καλεσμένοι ευχαρίστησαν για τη φιλοξενία και προσέφεραν και αυτοί συμβολικά δώρα από την Κολωνία.
Την άνοιξη του 2016 νέοι Επιστήμονες από την Κεφαλονιά θα μεταβούν στην Κολωνία, σε ανταπόδοση του ειδικού αυτού προγράμματος ανταλλαγής γνώσης και εμπειριών.
Η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί και συγχαίρει την κ.Kullack και την Οικογένειά της για τη διαρκή ποιοτική προβολή της Κεφαλονιάς σε κάθε δυνατή ευκαιρία και όλους όσους στήριξαν υλικά και ηθικά το σημαντικό αυτό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα.

kekatos

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer