Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν τέσσερα εργαστήρια και θα αφορούν εικαστικά, μουσική, χορό και θέατρο.
Συνεργασία εταιρείας Προστασίας Σπαστικών με Δήμο Κεφαλονιάς
Κοινωνία
25/07/2015 | 12:01

Στις 21 και 22 Ιουλίου 2015, Στελέχη της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών είχαν συναντήσεις εργασίας στο Δήμο Κεφαλονιάς με σκοπό την οργάνωση ενός βιωματικού Σεμιναρίου, από 25 έως και 27 Σεπτεμβρίου 2015 στο Νησί, με θέμα την ευαισθητοποίηση των πολιτών μέσω της Τέχνης, για την αναπηρία.
Συγκεκριμένα, η κ.Τζωρτζίνα Κόκλα, Κοινωνική Λειτουργός και Υπεύθυνη του Εκπαιδευτικού Προγράμματος και η κ.Ελένη Ροδίτη, Διοικητικό Στέλεχος, σε συνεργασία με τον Α/Δήμαρχο Πρόνοιας κ.Ευάγγελο Κεκάτο είχαν επαφές εργασίας με :
το Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρο Παρίση, τον Α/Περιφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ.Παναγή Δρακουλόγκωνα, τον Α/Περιφερειάρχη Πρόνοιας κ.Αλέξανδρο Μιχαλά, τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελο Κωνσταντάκη, τον Προϊστάμενο Πρόνοιας κ.Δημήτρη Δημουλιό, την κ.Κυριακή Νικολαίδου , τον Προϊστάμενο Α/Βάθμιας κ.Θεόδωρο Μπαγιώκη και τον Α/Προϊστάμενο Β/Βάθμιας κ.Γεώργιο Μιχόπουλο.
Στο Σεμινάριο θα παρουσιαστούν τέσσερα εργαστήρια και θα αφορούν εικαστικά, μουσική, χορό και θέατρο. Το έργο αυτό χρηματοδοτείται στα πλαίσια του προγράμματος “Είμαστε όλοι πολίτες”, με διαχειριστή για την Ελλάδα το ίδρυμα Μποδοσάκη και αποτελεί μέρος του προγράμματος Artability και το οποίο απευθύνεται χωρίς καμία διάκριση, σε ανθρώπους με και χωρίς αναπηρίες όλων των ηλικιών. kekatos

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer