Σκοπός της συνεργασίας ήταν η υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας του Φορέα Πολιτισμού του ΡΙΚ και του Δήμου Κεφαλονιάς για τη δημιουργία ενός Νησιωτικού Πολιτιστικού Δικτύου
Συνεργασία Δήμου Κεφαλονιάς με Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου (ΡΙΚ)
Κοινωνία
31/08/2016 | 14:03

Την Τρίτη  30 Αυγούστου 2016 ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο, συνοδευόμενος από τον Α/Δήμαρχο κ.Ευάγγελο Κεκάτο, τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΡΙΚ κ.Θανάση Τσώκου και Στελέχη και Παράγοντες του Ραδιοσταθμού.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας του Φορέα Πολιτισμού του ΡΙΚ και του Δήμου Κεφαλονιάς για τη δημιουργία ενός Νησιωτικού Πολιτιστικού Δικτύου, που στοχεύει στην προστασία, ανάδειξη, προώθηση και προβολή του πολιτιστικού αποθέματος και πολιτιστικού προϊόντος των Νησιωτικών περιοχών Ελλάδος και Κύπρου και την ενδυνάμωση της συνεργασίας, της αλληλεγγύης και αλληλοϋποστήριξης των Μελών του μέσα από κοινές δράσεις.

Ο κ.Παρίσης, αφού ευχαρίστησε για την επίσκεψη, προσέφερε την Τιμητική Πλακέτα του Δήμου Κεφαλονιάς στον κ.Τσώκου και ενημέρωσε για τη λειτουργία Φορέα Πολιτισμού (ΚΕΔΗΚΕ) του Δήμου υπό την προεδρία του Άγγελου Κωνσταντάκη.

Επιπλέον, συγχαίροντας τον κ.Πρόεδρο για την πρωτοβουλία, αναφέρθηκε στις δράσεις Πολιτισμού και Τουρισμού που αναπτύσσονται από την Κεφαλονιά προς τον Αδελφό Κυπριακό λαό, με σκοπό την περαιτέρω διεύρυνση των συνεργασιών του Νησιού με την Κύπρο.

Οι εκλεκτοί Επισκέπτες ευχαριστώντας για τη θερμή υποδοχή, προσέφεραν στον κ.Δήμαρχο το Συλλεκτικό Λεύκωμα «Κύπρος 1974 – Μέρες Συμφοράς» και συμβολικά δώρα.

Τέλος ο κ.Κεκάτος ξενάγησε το Τηλεοπτικό Συνεργείο του Σταθμού σε διάφορα σημεία του Αργοστολίου και συνόδευσε τους εκλεκτούς Επισκέπτες στο Κρουαζιερόπλοιο , Πλοίαρχος του οποίου ήταν ο τ.Εντεταλμένος Σύμβουλος Σάμης κ.Θεοτόκης Καβαλλιεράτος.

rik (2) rik (3)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer