Με στόχο την περαιτέρω αναβάθμιση των Εκδηλώσεων της «Εβδομάδας των Αποδήμων» τον Αύγουστο στην Κεφαλονιά, θα γίνουν όλες οι απαραίτητες προ-Συνεδριακές Συναντήσεις.
Συνεργασία Δήμου Κεφαλονιάς με Ομογενείς
 Ομογένεια
09/03/2016 | 23:15

Στα πλαίσια της διαρκούς συνεργασίας της Δημοτικής Αρχής με την Οικογένεια των Αποδήμων στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ο Α/Δήμαρχος κ.Ευάγγελος Κεκάτος εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρο Παρίση θα έχει Συναντήσεις Εργασίας με τα Διοικητικά Συμβούλια Συλλόγων στην Αμερική.
Συγκεκριμένα, ενόψει της συμμετοχής της Κεφαλονιάς στην κορυφαία Εκδήλωση προώθησης Τουρισμού Κρουαζιέρας στο Fort Lauderdale – Miami, ο κ.Κεκάτος έχει προσκληθεί να συνεργαστεί και να συμμετάσχει στις Εκδηλώσεις της «Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Νέας Υόρκης», του Συλλόγου Κεφαλλήνων Φλώριδας «Κέφαλος» και της «Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Οδυσσεύς» στην Tampa Florida.
Με στόχο την περαιτέρω αναβάθμιση των Εκδηλώσεων της «Εβδομάδας των Αποδήμων» τον Αύγουστο στην Κεφαλονιά, θα γίνουν όλες οι απαραίτητες προ-Συνεδριακές Συναντήσεις, έτσι ώστε να αξιοποιηθεί στο μέγιστο δυνατόν η παραμονή, κυρίως των Κεφαλλήνων 2ης και 3ης γενιάς στο Νησί μας.
Η ενέργεια της Αδελφότητας να τιμήσει τον κ.Κεκάτο για την ουσιαστική και καθοριστική συμβολή του στην Τουριστική ανάπτυξη της Κεφαλονιάς, μόνο αισθήματα συγκίνησης και ευγνωμοσύνης προκαλεί στον ίδιο, στο Δήμαρχο κ.Αλέξανδρο Παρίση και στα Μέλη της Δημοτικής Αρχής, αφού στο πρόσωπο του Α/Δημάρχου Πολιτισμού και Τουρισμού αντικατοπτρίζεται η συλλογική προσπάθεια του αγώνα για διαρκή πρόοδο στην Κεφαλονιά.

omogeneis

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer