Με ιδιαίτερη τιμή ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης παρέλαβε Πρόσκληση Συνεργασίας μεταξύ Κεφαλονιάς και Δήμου Beit Sahour – Περιοχή Βηθλεέμ, Κράτος της Παλαιστίνης.
Συνεργασία Δήμου Κεφαλονιάς με Δήμο Beit Sahour (Βηθλεέμ)
Κοινωνία
20/11/2015 | 07:45

Με ιδιαίτερη τιμή ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης παρέλαβε Πρόσκληση Συνεργασίας μεταξύ Κεφαλονιάς και Δήμου Beit Sahour – Περιοχή Βηθλεέμ, Κράτος της Παλαιστίνης, από το Δήμαρχο κ.Hani Al Hayek.
Ο συγκεκριμένος Δήμος συμμετείχε όπως και ο Δήμος Κεφαλονιάς στο Συνέδριο Ομορφότερων Παραδοσιακών Οικισμών της Μεσογείου στο Cisternino της Ιταλίας, όπου ο Α/Δήμαρχος κ.Ευάγγελος Κεκάτος , εκπροσωπώντας τον κ.Παρίση, ανέπτυξε δίκτυα συνεργασίας με τα Στελέχη του Beit Sahour, έτσι ώστε να ενισχυθεί μεταξύ των άλλων και το Χαρτοφυλάκιο της Θρησκευτικής Περιήγησης με τους Αγίους Τόπους.
Για τη συνεργασία αυτή ενημερώθηκε από τον κ.Κεκάτο ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κεφαλονιάς κ.κ.Δημήτριος, ο οποίος επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και σύντομα θα οργανωθεί επίσκεψη στην Παλαιστίνη, μετά από Θεσμική διευθέτηση των λεπτομερειών της συνεργασίας προς όφελος και των δύο Δήμων.

panagios_tafos

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer