Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκιμμαίων, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες αντίστοιχες υποθέσεις
Συνελήφθη 44χρονος για κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων
police
Κοινωνία
07/12/2016 | 15:03

Συνελήφθη την Κυριακή (04-12-2016) στη Λευκίμμη Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λευκιμμαίων, 44χρονος υπήκοος Αλβανίας, για κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων.

Αναλυτικότερα, ο 44χρονος εντοπίστηκε ύστερα από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών καθώς λίγη ώρα πριν είχε αποπειραθεί να πραγματοποιήσει συναλλαγή σε εκδοτήρια εισιτηρίων, σε γήπεδο της περιοχής της Λευκίμμης που πραγματοποιούνταν ποδοσφαιρικός αγώνας, κάνοντας χρήση πλαστού χαρτονομίσματος των (50) ευρώ.

Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι ο 44χρονος εμπλέκεται σε δύο ακόμη υποθέσεις κυκλοφορίας πλαστών χαρτονομισμάτων των (50) ευρώ καθώς και μίας ακόμη απόπειρας, σε γήπεδα της ίδιας περιοχής, το Σάββατο (03-12-2016) και την Κυριακή (13-11-2016), αντίστοιχα.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών κατασχέθηκαν συνολικά (3) πλαστά χαρτονομίσματα των (50) ευρώ.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκιμμαίων, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες αντίστοιχες υποθέσεις.

Ο 44χρονος οδηγήθηκε στον κ.  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer