Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που είχαν ενημερωθεί για την δράση του 36χρονου, οργάνωσαν επιχείρηση για να τον συλλάβουν επ' αυτοφώρω
Συνελήφθη 36χρονος που θα «πλημμύριζε» την Κέρκυρα με ηρωίνη
Κοινωνία
05/10/2016 | 18:18

Έτοιμος να σκορπίσει τον «λευκό θάνατο» στη νεολαία της Κέρκυρας ήταν ένας αδίστακτος έμπορος ναρκωτικών, που είχε ήδη αρχίσει να περιδιαβαίνει στα στέκια τοξικομανών φορτωμένος με μια ιδιαίτερα μεγάλη ποσότητα ηρωίνης και αναζητώντας αγοραστές.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που είχαν ενημερωθεί για την δράση του 36χρονου Έλληνα, οργάνωσαν επιχείρηση για να τον συλλάβουν επ’ αυτοφώρω και μπλόκαραν το αυτοκίνητο που οδηγούσε. Ο εκπαιδευμένος στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλος ανέλαβε δράση και δεν άργησε να ξετρυπώσει την ηρωίνη βάρους 257 γραμμαρίων που είχε κρυμμένη ο ύποπτος.

Στην πορεία της έρευνας, βρέθηκαν 5.255 ευρώ που είχε βγάλει πουλώντας «σκληρά» ναρκωτικά σε χρήστες του νησιού και κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητό του ως μέσο μεταφοράς του παράνομου εμπορεύματος. Ο 36χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας και, αφού του ασκήθηκε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, διατάχθηκε η κράτησή του ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer