Επιχείρησε να προωθήσει παράνομα ομοεθνεις του, μέσω του αεροδρομίου της Κεφαλονιάς σε Ευρωπαϊκό προορισμό.
Συνελήφθη Αφγανός διακινητής στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς
Κοινωνία
02/08/2016 | 14:04

Συνελήφθη το Σάββατο (30-07-2016) το πρωί στην Κεφαλονιά, από  αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, ένας 30χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αφγανιστάν, διακινητής 30χρονης ομοεθνούς του καθώς και των δύο ανήλικων παιδιών της, τους οποίους επιχείρησε να προωθήσει παράνομα, μέσω του αεροδρομίου της Κεφαλονιάς σε Ευρωπαϊκό προορισμό.

Ποιο συγκεκριμένα, ο εντοπισμός τους πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, όπου η 30χρονη επέδειξε, πλαστά διαβατήρια των Βουλγαρικών Αρχών.

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, προορισμός της 30χρονης και των δύο ανήλικων παιδιών της, ήταν το Μιλάνο και για την διευκόλυνση τους, ο 30χρονος διακινητής, πραγματοποίησε σειρά προπαρασκευαστών ενεργειών, προκειμένου να πετύχει την παράνομη έξοδο τους από την χώρα.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε, από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου, δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της διευκόλυνσης εξόδου από τη χώρα μη νόμιμων αλλοδαπών καθώς και της κατοχής και χρήσης πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου.

Οι  συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλονιάς.

 

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer