Για διαδοχικές διαρρήξεις αυτοκινήτων καθώς και οι δυο γονείς τους για παραμέληση εποπτείας.
Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι στην Κεφαλονιά
Κοινωνία
19/06/2014 | 17:19

Συνελήφθησαν χθες (18.06.2014) το απόγευμα στην Κεφαλονιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου τρεις ανήλικοι ημεδαποί, καθώς και μια 29χρονη ημεδαπή και ένας 35χρονος ημεδαπός, γονείς των ανηλίκων, κατά περίπτωση για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων καθώς και για κλοπές από αυτοκίνητα.
Από την αστυνομική έρευνα εντοπίστηκαν οι τρεις ανήλικοι, λίγη ώρα μετά από την διάρρηξη τριών σταθμευμένων αυτοκινήτων στην Κεφαλονιά, κατά τις οποίες σπάζοντας με πέτρα τα παράθυρα των αυτοκινήτων αφαιρούσαν από το εσωτερικό τους μικρά χρηματικά ποσά και διάφορα άλλα αντικείμενα.
Τα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν από τους αστυνομικούς κρυμμένα σε κοντινή απόσταση από τα διερρηγμένα οχήματα, σε κάδο απορριμμάτων, ενώ από την εξέλιξη της έρευνας εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν και οι γονείς των ανηλίκων σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας των παιδιών τους.
Τα κλεμμένα αντικείμενα επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες των οχημάτων και οι συλληφθέντες γονείς των ανηλίκων οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer