Κατασχέθηκαν περισσότερα από 36 γραμμάρια ηρωίνης
Συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί και ένας αλλοδαπός υπήκοοι Αλβανίας για διακίνηση και κατοχή ηρωίνης
Κοινωνία
02/10/2014 | 14:38

Συνελήφθησαν χθες (01.10.2014) στην Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, τέσσερις ημεδαποί 15,25,33 και 38 ετών και ένας 35χρονος υπήκοος Αλβανίας, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της κατοχής, διακίνησης και αγοράς ναρκωτικών ουσιών.
Από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου που πραγματοποίησε την αστυνομική επιχείρηση εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στην Ζάκυνθο, κατά την διάρκεια αγοραπωλησίας ηρωίνης ο 38χρονος ημεδαπός ο οποίος προμηθεύτηκε μικροποσότητα (φιξάκι) ηρωίνης από τον 35χρονο υπήκοο Αλβανίας και τους δύο ημεδαπούς μια 33χρονη και έναν 25χρονο.
Από την εξέλιξη της επιχείρησης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχή του 38χρονου αρχικά ένα φιξάκι ηρωίνης το οποίο είχε προμηθευτεί λίγη ώρα πριν και στην κατοχή της 33χρονης ηρωίνη βάρους 12 γραμμαρίων περίπου.
Σε έρευνες που ακολούθησαν παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην κατοικία των τριών διακινητών, στην οποία διέμενε και ένας ακόμη 15χρονος ημεδαπός, καθώς και σε άλλους υπαίθριους χώρους, βρέθηκε και κατασχέθηκε ηρωίνη βάρους (24) γραμμαρίων σε συσκευασίες, (8) ναρκωτικά χάπια και το χρηματικό ποσό των (320) ευρώ.
Επίσης κατασχέθηκε το αυτοκίνητο που επέβαιναν ο 35χρονος, η 33χρονη και ο 25χρονος ως μέσω διευκόλυνσης της διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου.
Οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer