Στην κατοχή τους βρέθηκαν μεταλλικά αντικείμενα βάρους 156 κιλών
Συνελήφθησαν δυο άτομα για κλοπή χαλκού από νεκροταφεία του Ληξουρίου
Κοινωνία
02/12/2014 | 15:05

Συνελήφθησαν χθες (01.12.2014) το απόγευμα στην Κεφαλονιά, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κεφαλληνίας, ένας 42χρονος ημεδαπός και μία 42χρονη αλλοδαπή για διαδοχικές κλοπές μεταλλικών αντικειμένων.

Από την μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα, οι δύο συλληφθέντες ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες, δύο διαφορετικών υποθέσεων κλοπών χάλκινων κρίκων και άλλων αντικειμένων από μνήματα του νεκροταφείου Ληξουρίου, που διαπράχθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Οι δύο 42χρονοι εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης του Αστυνομικού Τμήματος Παλικής σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου και την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, χθες το απόγευμα στην περιοχή της Παλικής και σε έρευνα που ακολούθησε σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της 42χρονης αλλοδαπής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταλλικοί κρίκοι και άλλα αντικείμενα από μνήματα, συνολικού βάρους 156 κιλών.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παλικής, στο πλαίσιο της οποίας εξετάζεται η συμμετοχή των δύο συλληφθέντων και σε άλλες υποθέσεις κλοπών.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer