Μετά από διαλογική συζήτηση τα μέλη ψήφισαν για τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης σχετικά με την ανασυγκρότηση του Συμβουλίου σχολικής κοινότητας ΕΕΕΕΚ και 2ου ΓΕΛ Αργοστολίου
Συνεδρίασε η Σχολική Επιτροπή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου
Πολιτική
05/11/2014 | 16:04

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Κέφαλος» συνεδρίαση της σχολικής επιτροπής Β΄βάθμιας εκπαίδευσης.

Η κ. Χάιδω Νικολετάτου πρώην Αντιδήμαρχος Ερίσσου ευχαρίστησε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο καθώς ήταν η τελευταία συνεδρίαση για τη θητεία της στην οποία παρευρισκόταν και  μίλησε για το σχολείο στα Μεσοβούνια όπου η εικόνα του έχει αλλάξει τελείως.

Στη συνεδρίαση αυτή μετά από διαλογική συζήτηση τα μέλη ψήφισαν για τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης σχετικά με την ανασυγκρότηση του Συμβουλίου σχολικής κοινότητας ΕΕΕΕΚ και 2ου ΓΕΛ Αργοστολίου.

Επίσης μίλησαν για την αποδοχή χρηματικών δωρεών από ιδιώτες σε ΕΕΕΕΚ Αργοστολίου, ΓΕΛ Ληξουρίου και 1ο Ημερήσιο ΕΠΑΛ Ληξουρίου όπου η σχολική επιτροπή ευχαριστεί θερμά τους ανωτέρω ιδιώτες για την ευγενική ενέργειά τους που αφορά στην οικονομική στήριξη μέσω δωρεάς προς το ΕΕΕΕΚ Φαρακλάτων και καλείται να αποδεχτεί τις ανωτέρω δωρεές και να αποδώσει τα χρήματα αποκλειστικά στο ανωτέρω σχολείο για κάλυψη των αναγκών του.

Κλείνοντας συζήτησαν για τη προμήθεια εξοπλισμού για τη λειτουργία τμήματος Τοπογραφίας της ειδικότητας Σχεδιαστών Δομικών Έργων και Γεωπληροφορικής του 1ου ΕΠΑΛ Ληξουρίου.

Για την εύρυθμη λειτουργία του εργαστηρίου θα πρέπει να διαθέτει τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό και για τον λόγο αυτό ο διευθυντής υλοποίησε τη διαδικασία συλλογής προσφορών για το σύνολο του απαιτούμενου εξοπλισμού.

Η προμήθεια αυτή θα γίνει με τη διαδικασία που προβλέπεται και ισχύει και για τον Δήμο Κεφαλονιάς και συγκεκριμένα με απ ΄ ευθείας ανάθεση από το Διοικητικό Συμβούλιο της Σχολικής Επιτροπής.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer