Το Τοπικό Συμβούλιο Καραβομύλου επιθυμεί να ενημερώσει τους κατοίκους για τα παρακάτω θέματα που ψήφισε με ομόφωνη απόφαση
Συνεδρίασε το Τοπικό Συμβούλιο Καραβόμυλου
Πολιτική
02/02/2015 | 15:34

Το Τοπικό Συμβούλιο Καραβομύλου επιθυμεί να ενημερώσει τους κατοίκους  για τα παρακάτω θέματα που ψήφισε με ομόφωνη απόφαση :

1)Πριν λίγες ημέρες καθαρίστηκε πάλι το χωριό μας από κάθε   είδους απορρίμματα όπως κλαριά, κιβώτια, στρώματα, τηλεοράσεις κ.α τα οποία είχανε απιθωθεί σε όλους τους δημόσιους χώρους!

Αυτή η κατάσταση δεν είναι καλή για την εμφάνιση και καθαριότητα του τουριστικού χωριού μας και δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ενημερώνουμε τους κατοίκους ότι στον αριθμό τηλεφώνου 2674360500 θα τηλεφωνούν στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου που θα τους ενημερώνει την συγκεκριμένη ημέρα που θα βγάζουν τα κλαριά, κιβώτια, χορτάρια μέσα σε σακούλες κτλ μόνο έξω από το σπίτι τους.

Δεν επιτρέπεται άλλη ημέρα να βγούνε σκουπίδια ούτε να μεταφερθούν σε δημόσιο χώρο. Στους παραβάτες θα επιβληθεί πρόστιμο. Παρακαλούμε να μην επαναληφθεί.

2)Παρατηρήθηκε τις τελευταίες ημέρες σε δημόσιους χώρους  πρασίνου και αναψυχής όπως στον πεζόδρομο Γιαλού Σάμης-Καραβομύλου να κόβονται δέντρα κρυφά από ιδιώτες, χωρίς γραπτή ή προφορική άδεια και να καίγονται μάλιστα τα κλαριά. Αυτή η πράξη είναι παράνομη και τιμωρείται αυστηρά. Παρακαλούμε να μην επαναληφθεί.

Τοπικό Συμβούλιο Καραβομύλου

Βασίλης Μωραΐτης   Άγγ.  Καβαλιεράτος      Γιώρ. Στεφανάτος

Πρόεδρος                      Μέλος                         Μέλος

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer