Τα θέματα ήταν σχετικά με την έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων σε βάρος του προϋπολογισμού της ΚΕΔΗΚΕ για το έτος 2014 και για την τροποποίηση του προϋπολογισμού
Συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΚΕΔΗΚΕ
Πολιτισμός
12/12/2014 | 20:01

Πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της ΚΕΔΗΚΕ στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Κέφαλος» όπου συζητήθηκαν τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ψήφισαν ομόφωνα.

Τα θέματα ήταν σχετικά με την έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων σε βάρος του  προϋπολογισμού της ΚΕΔΗΚΕ για το έτος 2014 και για την τροποποίηση του προϋπολογισμού.

Ακόμα ένα θέμα που συζητήθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο ήταν σχετικά με τον προγραμματισμό των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων όπου οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες στο Αργοστόλι και σε όλες τις κοινότητες.

Όσον αφορά τις εκδηλώσεις και την διασκέδαση στο Ληξούρι ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελος Κωσταντάκης και τα μέλη αποφάσισαν όλα τα παιχνίδια να είναι δωρεάν προς τα παιδιά διότι η οικονομική κατάσταση στο Ληξούρι δεν είναι καλή εξαιτίας των σεισμών και των ζημιών που έγιναν. Ωστόσο και στο Αργοστόλι κάποιες μέρες θα είναι δωρεάν διάφορα παιχνίδια.

Στη συνέχεια ως θέμα εκτός Ημερήσιας Διάταξης όπου συζητήθηκε τέθηκε το γήπεδο ποδοσφαίρου στη Σάμη, καθώς είναι ανενεργό και δεν διαθέτει τις κατάλληλες προδιαγραφές για να φιλοξενήσει κόσμο με αποτέλεσμα το ποδόσφαιρο να μένει πίσω και να μην αναπτύσσεται σαν άθλημα.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ζητά λοιπόν,  από την ΚΕΔΗΚΕ την παραχώρηση του γηπέδου ώστε να αναλάβει το έργο και εφ’ όσον ολοκληρωθεί να το επιστρέψει. Η ανταπόκριση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Παναγή Δρακουλόγκωνα ήταν άμεση έπειτα από κάλεσμα του Προέδρου της ΚΕΔΗΚΕ ώστε να εισηγηθεί το θέμα, ο οποίος τόνισε ότι κάθε χρόνο επιθυμία του είναι να φτιάχνεται και ένα γήπεδο. Έπειτα από επιστολή που θα σταλεί από το Αθλητικό Σωματείο θα ξεκινήσει το έργο και μέσα σε δυο μήνες θα ολοκληρωθεί ώστε το γήπεδο να διαθέτει όλες τις προδιαγραφές.

kedhke (1) kedhke (2) kedhke (3)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer