Αν και τα θέματα ήταν μικρής σημασίας, το δημοτικό συμβούλιο «χάθηκε» σε θέματα προ ημερησίας διατάξεως αλλά και ασυνεννοησίας μεταξύ των δημοτικών συμβούλων.
Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλονιάς
Πολιτική
26/03/2011 | 17:17

Συνεδρίαζε από το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλονιάς με δύο θέματα προς έγκριση. Η Έγκριση υποβολής πρότασης του έργου, «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΓΙΑΣ ΕΥΦΗΜΙΑΣ» στο Ε.Π.ΠΠΕΡ.Α.Α. καθώς  και η έγκριση υποβολής πρότασης του έργου, «Έργα Συλλογής μεταφοράς επεξεργασίας & διάθεσης λυμάτων Λειβαθούς  στο Ε.Π.ΠΠΕΡ.Α.Α.

Αν και τα θέματα ήταν μικρής σημασίας, το δημοτικό συμβούλιο «χάθηκε» σε θέματα προ ημερησίας διατάξεως αλλά και ασυνεννοησίας μεταξύ των δημοτικών συμβούλων. Έντονη διαμάχη, μικρής έντασης και προς δημιουργία μάλλον εντυπώσεων, σημειώθηκε μεταξύ του Βασίλη Ρουχωτά (τ. Αντιδήμαρχου Παλλικής) και Βαγγέλη Θεοφιλάτου (νυν Αντιδήμαρχου)για τη μελέτη αποχέτευσης Αγίου Βασιλείου Παλλικής. Τελικά μετά από τέσσερις ώρες ψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία και οι δύο εγκρίσεις για τις μελέτες  ώστε να κατατεθούν στο  Ε.Π.ΠΠΕΡ.Α.Α.

Σημείωση: Είναι ουσιαστικά οι πρώτες μελέτες  έργων που καταθέτει ο νέος Δήμος Κεφαλονιάς. Ελπίζουμε για το καλό του νομού μας, να υπάρξει και συνέχεια.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer