Για την έγκριση πρακτικού διαγωνισμού του έργου «Αλλαγή χρήσης χώρου παλαιού τελωνείου σε χώρο ενυδρείου-εκθετηρίου"
Συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή
Οικονομία
11/03/2015 | 15:21

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος».

Με πρόεδρο την Αντιδήμαρχο Οικονομικών Σοφία Γαρμπή συζήτησαν και πήραν αποφάσεις σε όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Στο θέμα για την έγκριση πρακτικού διαγωνισμού του έργου «Αλλαγή χρήσης χώρου παλαιού τελωνείου σε χώρο ενυδρείου-εκθετηρίου(εργασίες κτιριακών υποδομών-ανακαίνιση κτιρίου που θα εγκατασταθεί το ενυδρείο και το ΔΙΟΡΑΜΑ)” σε τοποθέτηση που έκανε πάνω στο θέμα ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος της οικονομικής επιτροπής κ. Γκισγκίνης, σχετικά με τα χρήματα του έργου να πάνε σε σχολεία,  ο Αντιδήμαρχος Αργοστολίου και Σάμης κ. Διονύσης Λυκούδης απευθύνθηκε στον ίδιο αλλά και στα ΜΜΕ λέγοντας ότι πρόκειται για ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα που δίνει τα χρήματα για το ενυδρείο στο Ληξούρι και όχι για επισκευές στα σχολεία. Η πρόταση του κ. Γκισγκίνη λοιπόν τόνισε ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσης Λυκούδης δεν διαθέτει σοβαρότητα. Ο Δήμος και η Δημοτική Αρχή δε μπορεί να πάρει τα χρήματα από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα για να φτιάξει κάτι άλλο, τα χρήματα είναι συγκεκριμένα.

Κλείνοντας ο κ. Διονύσης Λυκούδης τόνισε για ποιο λόγο ο κ. Γκισγκίνης λέει πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν ούτε νομικά ούτε πολιτικά ούτε διαδικαστικά, για ποιο λόγο η πολιτική του είναι ανεδαφική, ουτοπιστική και άκρως λαϊκιστική;

oikonomikh (2) oikonomikh (3) oikonomikh (4) oikonomikh (5) oikonomikh (6) oikonomikh (7) oikonomikh (8)

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer