Στη Συνεδρίαση το παρών έδωσε ο Σύλλογος Γονέων του 2ου Νηπιαγωγείου Αργοστολίου.
Συνεδρίασε η Δημοτική Κοινότητα Αργοστολίου
Κοινωνία
19/11/2014 | 23:02

Στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα συνεδρίαση όπου ο πρόεδρος και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συζήτησαν και έδωσαν ιδιαίτερη σημασία σε θέματα και εκτός Ημερήσιας Διάταξης.

dhmotikh_koinothta2
Στη Συνεδρίαση το παρών έδωσε ο Σύλλογος Γονέων του 2ου Νηπιαγωγείου Αργοστολίου που έκαναν λόγο για το κτίριο του νηπιαγωγείου στο οποίο συσσωρεύεται το ολοήμερο και δύο κλασσικά τμήματα με αποτέλεσμα να μην χωράνε τα παιδιά και να υπάρχει κίνδυνος σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

dhmotikh_koinothta3

Πρέπει να δοθεί οριστική λύση τόνισαν τα μέλη του συλλόγου και το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ότι θα παραπέμψει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο καθώς είναι το ανώτατο όργανο διοίκησης ώστε να ερευνηθεί ένας νέος χώρος για τη φιλοξενία των παιδιών.
Στη συνέχεια αναφορά έγινε στον Θαλασσόμυλο καθώς υπάρχει αίτημα για μετεγκατάσταση του μουσείου Φυσικής Ιστορίας, που βρίσκεται στα Δαυγάτα, στο χώρο του Θαλασσόμυλου ώστε να αυξηθεί η επισκεψιμότητα του και αιτήματα από επιχειρηματίες για υπενοικίαση μέρους του χώρου αυτού. Το Διοικητικό Συμβούλιο προτείνει μια συγκατοίκηση του Μουσείου με κάποιον επιχειρηματία όπου θα προκύψει μέσω δημοπρασίας και θα περιλαμβάνει αυστηρούς όρους που θα συμβαδίζουν με τον πολιτισμό του χώρου και της περιοχής.

dhmotikh_koinothta4

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer