Πλήθος φιλοχρίστων και φιλομούσων ακροατών κατέκλεισε την αίθουσα του Δημαρχείου Κηφισιάς "Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος"
Συναυλία της Χορωδίας Ι.Ν.Αγίου Γεωργίου Καρύκη στην Κηφισιά
Πολιτισμός
05/04/2017 | 10:01

Τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2017 και ώρα 7 το απόγευμα, η ιστορική Ανδρική Πολυφωνική Χορωδία του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Καρύκη Αθηνών, άγουσα αισίως το 121ο έτος ακαταπαύστου δράσεως και προσφοράς της στην Θεία Λατρεία και τον Πολιτισμό, πραγματοποίησε Συναυλία Εκκλησιαστικής Μουσικής εν όψει Πάσχα, στην Αίθουσα του Δημαρχείου Κηφισιάς “Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος” (Μυρσίνης και Διονύσου, Κηφισιά), υπό την διεύθυνσιν του Χοράρχου αυτής και πρωτοψάλτου του Ι.Ναού και συμπατριώτου μας κ.Νικολάου Βάλσαμου, κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Συλλόγου “Τροβαδούροι Κηφισιάς”.

Πλήθος φιλοχρίστων και φιλομούσων ακροατών κατέκλεισε την ως άνω αίθουσα εκδηλώσεων. Εκ μέρους της τοπικής Εκκλησίας, παρέστη ο ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, αρχιμανδρίτης π. Ιωακείμ Αρχοντού, ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτου κ.Κυρίλλου.

Παρέστησαν ακόμη και άλλοι εκπρόσωποι ΟΤΑ και λοιπών πολιτιστικών οργανισμών και σωματείων, καθώς και προσωπικότητες των γραμμάτων και των τεχνών.” Από Κεφαλονίτες, διακρίναμε τον πρώην Υπουργό κ.Νικόλαο Λιναρδάτο, τον ομότιμο Διευθυντή Ερευνών του ΕΙΕ κ.Νικόλαο Μοσχονά, την ιατρό κυρία Αθηνά Γεωργίου Αυλάμη,τον Πρόεδρο της Ενώσεως Κεφαλλήνων Κηφισίας και Βορείων Προαστείων κ.Δ. Κεκάτο, και άλλους.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer