Επίσης θα συμμετέχει φιλικά και ο φημισμένος τενόρος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΓΑΛΟΣ, σε ένα σολιστικό πρόγραμμα, από γνωστά τραγούδια και άριες από Όπερες
Συναυλία της Χορωδίας Αργοστολίου στον κήπο του Νάπιερ
Πολιτισμός
19/07/2014 | 09:57

Και φέτος , σε μια ιδιαίτερη χρονιά για το νησί μας λόγω των συνεπειών από τους σεισμούς, ο σύλλογός μας κατάφερε να συνεχίσει την μουσική – χορωδιακή δημιουργία του , βελτίωσε τις υποδομές του , απέκτησε νέα μέλη και συνεργάτες , αύξησε την  προβολή του έργου του και τις καλές σχέσεις του με άλλες χορωδίες και οργανώσεις .

Το σημαντικότερο ίσως όλων είναι η δημιουργία της παιδικής χορωδίας .

Και όλα αυτά με την καθοδήγηση και ακούραστη δουλειά του μαέστρου μας Άγγελου Μουρελάτου.

Σας περιμένουμε λοιπόν την ΤΡΙΤΗ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014 , και ώρα 21:15 , στον Κήπο του Νάπιερ, να σας παρουσιάσουμε δείγματα της συνολικής δουλειάς που έχουμε κάνει , η Χορωδία και η Μαντολινάτα μας , υπό την διεύθυνση του Άγγελου Μουρελάτου,  την χρονιά που πέρασε.

Την μέρα αυτή θα κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνισή της η Παιδική μας Χορωδία.

Μαζί μας θα παρουσιαστεί και η Χορωδία Λειβαθούς της ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ. , υπό την διεύθυνση του Βασίλη Καλογηρά.

Επίσης θα συμμετέχει φιλικά και ο φημισμένος τενόρος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΓΑΛΟΣ ,σε ένα σολιστικό πρόγραμμα , από γνωστά τραγούδια και άριες από Όπερες .

Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει ο γνωστός μας ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιαννάκης Καλατζόπουλος .

Είναι ευκαιρία εσείς και οι φιλοξενούμενοί σας να απολαύσετε την χορωδιακή και μουσική που παράγεται στον Τόπο μας , και έναν σπάνιο Τενόρο , σ’ ένα όμορφα διαμορφωμένο και στολισμένο Κήπο του Νάπιερ .

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer