Το πρώτο μέρος της συναυλίας περιλαμβάνει ένα επετειακό μουσικό αφιέρωμα στα 90 χρόνια του μεγάλου έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη
Συναυλία Μπάμπη Τσέρτου στο “Ξενία”
Πολιτισμός
10/08/2015 | 09:06

Μετά την επιτυχή διοργάνωση της συναυλίας του περσινού καλοκαιριού με τους άξιους, διακεκριμένους και αγαπημένους καλλιτέχνες Παναγή Μπαρμπάτη, Μπάμπη Βελισσάριο, Ολγιάνα Πανίτσα και Κώστα Φραντζή, παραμένουμε πιστοί στο ραντεβού μας και σας περιμένουμε στο μεγαλύτερο μουσικό γεγονός του φετινού καλοκαιριού.

Στη φετινή μας διοργάνωση, έχουμε την χαρά και την τιμή να παρουσιάζουμε τον ΜΠΑΜΠΗ ΤΣΕΡΤΟ, έναν γνήσιο και αυθεντικό καλλιτέχνη, αρκετά γνώριμο στο Κεφαλλονίτικο κοινό.

Την Δευτέρα 10 Αυγούστου, στον Αύλειο χώρο «ΞΕΝΊΑ», στις 9:00μ.μ ο αυθεντικός Μπάμπης Τσέρτος μαζί με την Ειρήνη Τουμπάκη και εξαμελή ορχήστρα, θα μας συνεπάρουν σε ένα μοναδικό μελωδικό ταξίδι.

Το πρώτο μέρος της συναυλίας περιλαμβάνει ένα επετειακό μουσικό αφιέρωμα στα 90 χρόνια του μεγάλου έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, ενώ στο δεύτερο μέρος ο Μπάμπης Τσέρτος και οι συνεργάτες του, θα μας ταξιδέψουν στα 100 χρόνια της ελληνικής δισκογραφίας με μεγάλες επιτυχίες από αρχοντορεμπέτικα, σμυρναίικα μέχρι και νεότερες δισκογραφικές επιτυχίες του ποιοτικού ελληνικού τραγουδιού.

Σας ενημερώνουμε ότι η προπώληση των εισιτηρίων (Γενική Είσοδος 8€) έχει ήδη ξεκινήσει και μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια από το Δημοτικό Θέατρο «ΚΕΦΑΛΟΣ». Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Με εκτίμηση,

Ξένια Γρηγοράτου

Καλλιτεχνική Διευθύντρια του

Αθλητικού- Πολιτιστικού Σωματείου Κεφαλονιάς  «ΙΟΝΙΟΣ»

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer