Ο κ. Μαραβέγιας μετέβη επίσης στη Χάλκη, όπου συναντήθηκε με τον Ηγούμενο Διευθυντή της Σχολής Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Προύσης και Καθηγητή του ΑΠΘ κ.κ. Ελπιδοφόρο.
Συνάντηση του Προέδρου του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων με τον Οικουμενικό Πατριάρχη
Εκκλησία
06/06/2014 | 13:28

Στις 3 Ιουνίου 2014, ο Καθηγητής του Πανεπιστήμιου Αθηνών Ναπολέων Μαραβέγιας, με την ιδιότητα του Πρόεδρου της Δ.Ε. του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων, επισκέφθηκε το Οικουμενικό Πατριαρχείο όπου συναντήθηκε με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο για να συζητήσει τη διοργάνωση της Επιστημονικής Ημερίδας για τη «Συντήρηση και Μελέτη Εκκλησιαστικών Κειμηλίων», που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουλίου 2014 στην Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης, αφού συνεχάρη τον κ. Μαραβέγια για την πρωτοβουλία της Ημερίδας, του ευχήθηκε επιτυχία στις επικείμενες Πρυτανικές Εκλογές στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου θα είναι υποψήφιος.
Υπενθυμίζεται ότι η Επιστημονική Ημερίδα για τη «Συντήρηση και Μελέτη Εκκλησιαστικών Κειμηλίων» συνδιοργανώνεται από το Τμήμα Τεχνολόγων Περιβάλλοντος του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων (κατεύθυνση Συντήρησης Πολιτισμικής Κληρονομιάς) και την Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης και έχει ως στόχο να τεθούν τα θεμέλια της μελλοντικής συνεργασίας μεταξύ του Ιδρύματος και της Σχολής σε θέματα διατήρησης, συντήρησης και μελέτης των κειμηλίων της.
Ο κ. Μαραβέγιας μετέβη επίσης στη Χάλκη, όπου συναντήθηκε με τον Ηγούμενο Διευθυντή της Σχολής Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Προύσης και Καθηγητή του ΑΠΘ κ.κ. Ελπιδοφόρο προκειμένου να εξεταστούν οι λεπτομέρειες της προετοιμασίας της Επιστημονικής Ημερίδας.

Με τον Μητροπολίτη Προύσης Ελπιδοφόρο

Με τον Μητροπολίτη Προύσης Ελπιδοφόρο

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer