Συζητήθηκαν και θέματα που έχουν να κάνουν με την προοπτική εκτέλεσης έργων που αφορούν την εκπαίδευση
Συνάντηση περιφερειάρχη με ΕΛΜΕ και ένωση γονέων για το 4ο Λύκειο
Πολιτική
16/10/2014 | 19:58

Τη διαβεβαίωση ότι το έργο του 4ου Λυκείου, που απεντάχθηκε από την προηγουμένη περιφερειακή αρχή, όχι μόνο θα ενταχθεί στο νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, ΣΕΣ, αλλά θα συνεχιστεί απρόσκοπτα, έδωσε στο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτος.
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ μαζί με τον πρόεδρο της ένωση γονέων και κηδεμόνων Σπ. Κασίμη, την υποδιευθύντρια του 4ου Λυκείου κα Κουρκούλου και μαθήτριες του σχολείου συναντήθηκαν χθες το μεσημέρι με τον περιφερειάρχη εκφράζοντας την αγωνία τους και τον προβληματισμό τους σχετικά με την απένταξη του 4ου Λυκείου. Μάλιστα ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Νίκος Μεταλληνός χαρακτήρισε ως «έγκλημα της προηγούμενης περιφερειακής αρχής την απένταξη του έργου από το ΕΣΠΑ».
Ο περιφερειάρχης δεσμεύτηκε ότι το έργο θα ενταχθεί στο Σ.Ε.Σ και θα ολοκληρωθεί εντός χρονοδιαγράμματος ενώ δήλωσε ότι με δική του απόφαση θα συνεχιστούν οι εργασίες χωρίς καθυστερήσεις για το διάστημα που θα μεσολαβήσει έως την οριστική ένταξη.
Επίσης συζητήθηκαν και θέματα που έχουν να κάνουν με την προοπτική εκτέλεσης έργων που αφορούν την εκπαίδευση, εν όψει και της οριστικής έγκρισης του Σ.Ε.Σ. από το Περιφερειακό Συμβούλιο το επόμενο διάστημα και συμφωνήθηκε να γίνουν νέες συναντήσεις για την καταγραφή των αναγκών της Κέρκυρας και αναλόγως να προχωρήσει η κατανομή των πιστώσεων.

perifereiarxhs_elme2

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer