Για ένα ακόμη Καλοκαίρι το τμήμα Νεολαίας της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά παρέμεινε πιστό στην καλοκαιρινή του συνάντηση στα νησιά μας
Συνάντηση Νεολαίας Αδελφότητας Πειραιά σε Ιθάκη και Κεφαλονιά!
Κοινωνία
23/08/2016 | 12:22

Για ένα ακόμη Καλοκαίρι το τμήμα Νεολαίας της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά παρέμεινε πιστό στην καλοκαιρινή του συνάντηση στα νησιά μας.

Στις 12 Αυγούστου, λοιπόν, όσοι τυχεροί βρισκόμασταν στην όμορφη Κεφαλονιά εβγήκαμε στον πηγαιμό για την Ομηρική Ιθάκη, όπου ετύχαμε θερμής υποδοχής στο λιμάνι του Πισαετού. Από εκεί επήραμε το δρόμο για την παραλία Μυρτερά όπου είχε συγκεντρωθεί πλήθος νέων του νησιού. Ακολούθησε μπάνιο σε κρυστάλλινα νερά, πλούσιο φαγοπότι & χορός έως αργά το βράδυ. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους αδελφούς Βασίλη & Γιάννη Μαρτάτο για την άψογη οργάνωση του «Beach Party» & τη φιλοξενία, όπως επίσης τους Μάκη Αγγελετάκη & Άγγελο Γλυκιώτη για τη φιλοξενία & ξενάγησή μας στο νησί (επεράσαμε από Βαθύ, Σταυρό, Φρίκες, Κιόνι, Μονή Καθαρών κ.ά). Επιπλέον, το μέλος της νεολαίας μας, Νίκο Ματέρη, που ανέβασε για άλλη μια φορά ως DJ το κέφι στα ύψη και μας κράτησε σε «allegro» ρυθμό μέσω των μουσικών του επιλογών!

Στις 13 Αυγούστου, οι εκ Κεφαλονιάς ερχόμενοι αποχαιρετήσαμε το Θιάκι για να υποδεχτούμε στις 14/8 Κεφαλλονίτες & Ιθακήσιους στη βραδινή μας συνάντηση στο Αργοστόλι, στο «Bee’s Knees the Βar» όπου γλεντήσαμε μέχρι … πρωίας! Ευχαριστούμε θερμά τον Μιχάλη Κουγιανό για τη συνεργασία & τις προνομιακές τιμές για τη νεολαία μας.

Μεγάλη μας χαρά η γνωριμία μας με φοιτητές & νέους ανθρώπους γηγενείς & απόδημους που μας προσέγγισαν & με τους οποίους ευελπιστούμε να συνεργαστούμε σε πολιτιστικό – επιστημονικό επίπεδο αλλά και να γίνουμε μια ακόμη πιο μεγάλη παρέα.

Να είμαστε όλοι πάααααντα καλά & να ανταμώνουμε στα νησιά μας ! …& εις άλλα !

Για το Δ.Σ. ,

Ρεγγίνα Μπαλτσαβιά

neoi adelfothtas (1) neoi adelfothtas (2) neoi adelfothtas (3) neoi adelfothtas (5) neoi adelfothtas (6)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer