Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. τάχθηκαν υπέρ της δημιουργίας μονάδας επεξεργασίας των αποβλήτων των ελαιοτριβείων
Συνάντηση με τον Σύλλογο Ελαιοτριβέων Κέρκυρας είχε ο περιφερειάρχης
Πολιτική
12/11/2014 | 14:58

Συνάντηση με τον πρόεδρο και τα μέλη του συλλόγου  ελαιοτριβέων Κέρκυρας είχε χθες το μεσημέρι ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτος παρουσία του αντιπεριφερειάρχη φυσικών πόρων ενέργειας και βιοτεχνίας Σ. Τσούκα και περιφερειακών συμβούλων.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κρητικός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κακή ελαιοκομική χρονιά και στις προσπάθειες που έχει καταβάλει ο σύλλογος σε συνεργασία με την Ε.Α.Σ.Κ. προκειμένου να τους δοθεί αποζημίωση.

Επίσης ειδική αναφορά έγινε στα προβλήματα από τη διάθεση της μούργας ενώ ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. τάχθηκαν υπέρ της δημιουργίας μονάδας επεξεργασίας των αποβλήτων των ελαιοτριβείων.

Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης  υπογράμμισε πως η νέα περιφερειακή αρχή στοχεύει στην στήριξη των ελαιοπαραγωγών του νησιού και  της αγροτικής οικονομίας γενικότερα ενώ ο κος Τσούκας αναφέρθηκε στη δημιουργία επιχειρησιακού προγράμματος  αξιοποίησης της ελιάς και των παραγώγων της, με βάση τη συνεταιριστική λογική  και με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή των ίδιων των παραγωγών.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer