Δυο συγκινητικές επιστολές έλαβε ο επίτιμος Πρόξενος της Σερβίας στην Κεφαλλονιά κ. Βίκτωρ Ρουχωτάς.
Συμπαράσταση από τον Σύλλογο ABRASEVIC και τον Ερυθρό Σταυρό SABAC
Κοινωνία
12/02/2014 | 13:43

Δυο συγκινητικές επιστολές έλαβε ο επίτιμος Πρόξενος της Σερβίας στην Κεφαλλονιά κ. Βίκτωρ Ρουχωτάς. Εκτός από την έκφραση συμπαράστασης, τόσο ο Σύλλογος όσο και ο Ερυθρός Σταυρός του αδελφού με την Κεφαλλονιά Δήμου Σάμπατς, προτίθενται να βοηθήσουν με όποιον τρόπο κρίνουν οι επικεφαλής της προσπάθειας αποκατάστασης. Οι δυο επιστολές έχουν ως εξής:

Από τον Σύλλογο:

Αγαπητέ μας Βίκτωρα,

Στεναχωρηθήκαμε πολύ για όλα αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό!

Στενοχωριόμαστε όλοι μαζί και παρακολουθούσαμε , με όσες δυνατότητες είχαμε και ξέροντας ότι ένα μικρό μέρος μόνο (της ενημέρωσης) φτάνει σε μας!

Σε παρακαλούμε να μεταφέρεις σε όλους τους κατοίκους του νησιού πολλούς χαιρετισμούς και την ευχή μας να αντέξουν στις μεγάλες δοκιμασίες!

Στενοχωριόμαστε για τα αδέλφια μας, φίλους και ιδιαίτερα για όλους τους κατοίκους του Ληξουρίου, διότι αντιληφτήκαμε ότι εκεί είναι η μεγαλύτερη <<πληγή>>!

Επίσης σε παρακαλούμε να μεταφέρεις στον δήμαρχο Ληξουρίου (Κεφαλονιάς) τους χαιρετισμούς μας, το πόσο σας σκεπτόμαστε και την επιθυμία μας να σας βοηθήσουμε. Για αυτό σας παρακαλούμε να μας πείτε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε, γιατί τα μέλη του συλλόγου Αμπράσεβιτς, περίπου 1000 άτομα, είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε, μόνο να μας πείτε πως. Τα παιδιά μας από τον σύλλογο Αμπράσεβιτς δεν ξέχασαν την φιλοξενία όλων των κατοίκων, όπου και αν ήμασταν!

Πάλι σε παρακαλούμε να μεταφέρεις σε όλους τους κατοίκους και τους δημάρχους (δημοτικές αρχές) στα πληγμένα μέρη την επιθυμία μας να βοηθήσουμε και την έννοια που τους έχουμε. Να τους πείτε επίσης ότι προσευχόμαστε για εκείνους, να είναι γενναίοι και να αντέξουν σ’ αυτές τις δύσκολες μέρες!

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιοδήποτε είδος βοήθειας και να ξέρετε ότι πάντα σας σκεπτόμαστε!

Σας  αγκαλιάζει θερμά και σας αγαπάει ο σύλλογος Αμπράσεβιτς και η δικιά (φίλη) σας Λίλια Γιάνκοβιτς!

Από τον Ερυθρό Σταυρό Šabać

Μαθαίνοντας για τον σεισμό, ο οποίος έπληξε την περιοχή σας, αποφασίσαμε με αυτόν τον τρόπο να σας προσφέρουμε βοήθεια.

Θυμόμαστε τις όμορφες στιγμές οι οποίες δυνάμωσαν την σχέση ανάμεσα στον Ερυθρό Σταυρό Šabać και των πολιτών του νησιού μας και πρώτα απ΄ όλους με τον κ. Βίκτωρα.

Είμαστε έτοιμοι σύμφωνα με την αποστολή του Ερυθρού Σταυρού με όλες τις διαθέσιμες δυνατότητες να σας προσφέρουμε την απαραίτητη βοήθεια.

Θερμούς χαιρετισμούς.

Ερυθρός Σταυρός Šabać

dianomh-liksouri13

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer