Όλοι γνωρίζουμε τις εξελίξεις για το φορολογικό, το ασφαλιστικό, τα κόκκινα δάνεια στις τράπεζες, που με μαθηματική ακρίβεια οδηγούν στην πτώχευση των νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Συμμετέχει ο σύλλογος «Κράνη» στην Απεργία της Πέμπτης – Κλειστά τα μαγαζιά
Κοινωνία
10/11/2015 | 23:48

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Μετά από απόφαση των Δ.Σ. της ΕΣΕΕ και των Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος, ο Σύλλογος μας αποφάσισε για την συμμετοχή του στις κινητοποιήσεις, την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015.

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ θα συμμετάσχει στην πορεία.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, να διευκολύνουν την συμμετοχή των εργαζομένων τους στην πορεία. Παράλληλα, την ίδια ώρα που θα γίνονται οι διαδηλώσεις, να κλείσουν την πόρτα του καταστήματός τους, ώστε με αυτόν τον τρόπο να δηλώσουμε εμπράκτως τόσο την συμμετοχή μας όσο και τον σεβασμό μας σε όσους συμμετέχουν στην διαδικασία αυτή.

Είναι επιβεβλημένη η συμμετοχή μας και η αντίδρασή μας ενάντια στις εφαρμογές της πολιτικής του μνημονίου και στα νέα επιβαρυντικά μέτρα που επιβάλλονται και μας οδηγούν στον αφανισμό και την εξόντωση.

Όλοι γνωρίζουμε τις εξελίξεις για το φορολογικό, το ασφαλιστικό, τα κόκκινα δάνεια στις τράπεζες, που με μαθηματική ακρίβεια οδηγούν στην πτώχευση των νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Πρέπει όλος ο εμπορικός κόσμος της χώρας, που στην συντριπτική του πλειοψηφία αποτελείται από Ελληνικές μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, να παραμείνει ενωμένος, και όλοι μαζί, με ένα στόχο και μια φωνή, να μεταφέρουμε την απαίτηση μας για αλλαγή πολιτικής και για χάραξη Εθνικής Στρατηγικής για την ανάταση της πραγματικής οικονομίας, που είναι ο μοναδικός αποτελεσματικός δρόμος για να ξεπεράσουμε την κρίση και να αναστρέψουμε την ύφεση.

Ψήφισμα που θα γίνει εντός του συλλόγου μας, θα παραδοθεί στην Ομοσπονδία και θα μεταφερθεί στο αρμόδιο όργανο αυτής, καθώς και στον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλληνίας και Ιθάκης.

Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας
Σταύρος Σπαθής Μαρία Σκλαβουνάκη

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer