Ο ποδοσφαιρικός αγώνας είναι αφιερωμένος "στην προσπάθεια των εργαζομένων της αυτοδιοίκησης, κόντρα στις δυσκολίες για μια καλύτερη κοινωνία και ποιότητα ζωής".
Σε εξέλιξη ο φιλικός αγώνας των Δήμων Ελληνικού – Κεφαλονιάς
Ποδοσφαιρο
14/05/2016 | 10:41

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα ο φιλικός αγώνας μεταξύ του Δήμου Κεφαλλονιάς και του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο, ΕΑΚ/ΕΠΣΚΙ στα Φαρακλάτα. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 2 – 3 υπέρ του Δήμου Ελληνικού. Και τα δύο γκολ της ομάδας μας τα έβαλε ο αντιδήμαρχος Ληξουρίου Αλέξης Μοσχονάς.

Σύμφωνα με την διοργανώτρια αρχή, ο ποδοσφαιρικός αγώνας είναι η εποικοδομητική συνέχεια της πολύ καλής σχέσης των δύο Δήμων που αναπτύχθηκε στο 20ο Χορωδιακό Φεστιβάλ στο θέατρο Κέφαλος και της συμμετοχής της Φιλαρμονικής Σάμης της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. ¨Θέμος Αμούργης¨ για δεύτερη φορά στις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στο Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης.

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας είναι αφιερωμένος “στην προσπάθεια των εργαζομένων της αυτοδιοίκησης, κόντρα στις δυσκολίες για μια καλύτερη κοινωνία και ποιότητα ζωής”.

Ο Δήμαρχος Ελληνικού και οι ποδοσφαιριστές θα τιμήσουν με την παρουσία τους το απόγευμα τους Αγώνες Στίβου ¨ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ 2016¨ στο Δημοτικό Στάδιο Αργοστολίου ¨Ανδρέας Βεργωτής¨.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer