Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς & Ιθάκης σε έκτακτη συνεδρίαση του , εκφράζει την απερίγραπτη θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια, για τον άδικο χαμό του Γεράσιμου Βαγιωνίτη.
Συλλυπητήριο μήνυμα από το σύλλογο Δημοτικών υπαλλήλων
Κοινωνία
08/12/2015 | 21:32

Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς & Ιθάκης σε έκτακτη συνεδρίαση του , εκφράζει την απερίγραπτη θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια, για τον άδικο και αναπάντεχο χαμό του τέως Δημοτικού Συμβούλου και πρώην Αντιδημάρχου, του Δήμου Κεφαλονιάς , φίλου και πάνω απ’ όλα άνθρωπου , Γεράσιμου Βαγιωνίτη.
Ο πόνος και η οδύνη που προκαλεί η ξαφνική απώλεια ενός ανθρώπου τόσο ζωντανού, δραστήριου, χαμογελαστού, γεμάτου όρεξη να προσφέρει προς τον συνάνθρωπο, δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε λίγες μόνο λέξεις.
Η απώλειά του, έχει στοιχίσει σε όλους μας.
Υπήρξε ένας ικανότατος αυτοδιοικητικός, συνεπής και ανιδιοτελής, με αποδεδειγμένο ήθος, που τίμησε με τις πράξεις του τις θέσεις ευθύνης που του εμπιστεύτηκαν οι δημότες.
Ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια του εκλιπόντος , του δικού μας ανθρώπου, που θα ζει πάντοτε μέσα στις καρδιές μας !

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ιωάννης Μικελάτος Σταματούλα Τσιμάρα

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer