Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους επιτυχόντες Κεφαλονίτες μαθητές καθώς η πολύχρονη και επίπονη προσπάθειά τους στέφθηκε σήμερα με επιτυχία.
Συγχαρητήριο Μήνυμα Παρίση στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών
Κοινωνία
26/08/2015 | 20:42

Με την ευκαιρία της σημερινής ανακοίνωσης των βάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους επιτυχόντες Κεφαλονίτες μαθητές καθώς η πολύχρονη και επίπονη προσπάθειά τους στέφθηκε σήμερα με επιτυχία.

Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ τις οικογένειές τους και τους εκπαιδευτικούς που έδωσαν μαζί τους αυτό τον πολύχρονο μεγάλο  αγώνα και που ασφαλώς η συμβολή τους στο σημερινό αποτέλεσμα υπήρξε καθοριστική.

Για όσους σήμερα δεν τα κατάφεραν θέλω να πω τούτο: Η ζωή δεν τελειώνει στις πανελλαδικές εξετάσεις αλλά συνεχίζεται με καθημερινή μάχη. Δεν υπάρχει χώρος για απογοήτευση αλλά με επιμονή, υπομονή και προσπάθεια είμαι βέβαιος ότι οι στόχοι στο τέλος θα επιτευχθούν.

Εύχομαι στους επιτυχόντες καλή δύναμη και καλές σπουδές διότι ο τόπος μας χρειάζεται ανθρώπους που θα διαθέτουν το εφόδιο της καλής εκπαίδευσης και γνώσης για να πάει μπροστά.

 

Ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς

Αλέξανδρος Παρίσης

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer