Συγχαίρουμε τους συναδέλφους μας και παράλληλα εκφράζουμε τον προβληματισμό μας για την έλλειψη αναγνώρισης και ηθικής επιβράβευσης από την Υπηρεσία μας σε αντίστοιχα συμβάντα.
Συγχαρητήρια στους συναδέλφους μας στο Λιμεναρχείο Ιθάκης
Κοινωνία
25/09/2015 | 10:54

Βράδυ Κυριακής 20/09/2015 προς τα ξημερώματα Δευτέρας, ιδιαίτερα έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν την περιοχή της νήσου Ιθάκης. Αποτέλεσμα της ξαφνικής κακοκαιρίας ήταν να υπάρξουν εκτεταμένες ζημίες στα σκάφη που βρισκόντουσαν στην περιοχή αλλά και να κινδυνέψουν σοβαρά αρκετοί άνθρωποι που επέβαιναν σε αυτά.

Ενώ μαθαίνουμε ότι, οι ευχαριστήριες επιστολές καταφθάνουν η μία μετά την άλλη στο Λιμεναρχείο Ιθάκης, τόσο για το συγκεκριμένο όσο και για παλαιότερα περιστατικά αρωγής και διασώσεων, συγχαίρουμε τους συναδέλφους μας και παράλληλα εκφράζουμε τον προβληματισμό μας για την έλλειψη αναγνώρισης και ηθικής επιβράβευσης από την Υπηρεσία μας σε αντίστοιχα συμβάντα.

Ζητάμε από τους αρμόδιους Υπηρεσιακούς φορείς να δείχνουν στις περιπτώσεις αυτές την ίδια ευαισθησία που δείχνουν στα κακόβουλα δημοσιεύματα και στις ανυπόστατες ή ανώνυμες καταγγελίες κατά στελεχών των Υπηρεσιών μας.

Ζητάμε από την Διοίκηση να σταματήσει να λειτουργεί μόνο ως ο αλάθητος κριτής και να σταθεί στο πλευρό του Λιμενικού που εργάζεται στις περιφερειακές Υπηρεσίες υπό αντίξοες συνθήκες, αναγνωρίζοντας το έργο του και απονέμοντας όπου δικαιολογείται τις προβλεπόμενες ηθικές ανταμοιβές.

 

            ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ                           ΑΓΓΟΥΡΙΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ    

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer