«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον υφυπουργό τουρισμού Πέτρο Αλιβιζάτο για την απόφαση του να παραχωρήσει στο δήμο Κεφαλλονιάς την χρήση του καταφυγίου τουριστικών σκαφών Σκάλας».
Συγχαρητήρια επιστολή Τραυλού για Αλιβιζάτο
Κοινωνία
31/01/2012 | 19:11

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον υφυπουργό τουρισμού κο Πέτρο Αλιβιζάτο για την απόφαση του να παραχωρήσει  στο δήμο Κεφαλλονιάς την χρήση και εκμετάλλευση του  καταφυγίου τουριστικών σκαφών Σκάλας, η  χωροθέτηση του οποίου έχει γίνει το 2000 ενώ για 11 χρόνια παρέμενε στα συρτάρια της γραφειοκρατίας!
Το καταφύγιο τουριστικών σκαφών της Σκάλας, βρίσκεται στη ανατολική πλευρά του νησιού , επί του επαρχιακού Σκάλας -Πόρου σε απόσταση μόλις 400μ από την παραλία της Σκάλας και 2 χιλιομέτρων από το κέντρο του οικισμού.
Οι ανατολικές ακτές της Κεφαλονιάς είναι παράλληλες με την πορεία των περισσοτέρων σκαφών που πλέουν στο Ιόνιο Πέλαγος.
Το Ιόνιο Πέλαγος είναι ο παράδεισος του ιστιοπλόου με τα ήρεμα, καθαρά νερά που την κάνει μια από τις ασφαλέστερες περιοχές ναυσιπλοΐας στον κόσμο.
Οι διακοπές με σκάφος στην Κεφαλονιά  είναι ιδανικές λόγω της γεωγραφικής θέσης που συνδυάζει την ομορφιά του τοπίου, τα πολλά αγκυροβόλια, το ήπιο κλίμα και την ύπαρξη ενός διεθνούς αεροδρομίου.
Εφόσον ο δήμος Κεφαλονιάς καταφέρει να υλοποιήσει το έργο είναι σίγουρο πως θα δώσει μεγάλη ώθηση στο τουριστικό προϊόν της περιοχής.
Το ΤΕΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης θα σταθεί αρωγός στη προσπάθεια του δήμου Κεφαλονιάς ώστε να έχουμε όσο πιο σύντομα γίνεται την υλοποίηση του έργου.
Με τιμή,

Σταύρος Π. Τραυλός

Πρόεδρος ΝΕ ΤΕΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης

traulos

Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Σταύρος Τραυλός

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer