Με κεντρικό ομιλητή τον Βουλευτή Αχαϊας και υπεύθυνο για τα Ιόνια Νησιά, Νίκο Νικολόπουλο παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
“Συγκυβέρνηση με ΑΝ.ΕΛ ή ανεξέλεγκτος ΣΥΡΙΖΑ”
Πολιτική
17/01/2015 | 18:04

Του Μιχάλη Ανδρεαδάκη

Με κεντρικό ομιλητή τον Βουλευτή Αχαϊας και υπεύθυνο για τα Ιόνια Νησιά, Νίκο Νικολόπουλο παρουσιάστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο ξενοδοχείο “Μουίκης” το ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων για το Νομό μας. Οι υποψήφιοι για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη είναι ο Βασίλης Πολίτης, ο Γιώργοε Παυλάτος και η Κατερίνα Στάβερη ενώ το πάνελ των ομιλητών συμπλήρωναν ακόμη ο Βασίλης Καμπίτσης, ο Γεράσιμος Πετράτος και Κώστας Μιχαλάκος, στελέχη της τοπικής οργάνωσης του κόμματος.

anel2

Το μήνυμα που έστειλε ο κ. Νικολόπουλος είναι ότι η ΑΝ.ΕΛ επιθυμούν μια συγκυβέρνηση με το ΣΥΡΙΖΑ, εκτιμώντας ότι μόνο σ’ αυτή την περίπτωση θα μπορέσουν να το βοηθήσουν στο έργο του, ελέγχοντας τις διαφορετικές τάσεις που επικρατούν στο εσωτερικό του. “Το δίλημμα είναι ΑΝ.ΕΛ ή ανεξέλεγκτο ΣΥΡΙΖΑ; Αν δεν μπουν οι ΑΝ.ΕΛ. στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αυτοδύναμος” είπε χαρακτηριστικά.

anel3

Ο Βουλευτής Αχαϊας κατηγόρησε την πολιτική του Αντώνη Σαμαρά, που τον οδήγησε στην απόφαση να αποχωρήσει από τη Νέα Δημοκρατία και υπογράμμισε ότι το αποτέλεσμα έχει ήδη κριθεί “καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μπροστά επτά μονάδες και… βάλε”. “Εγώ μπόρεσα να παραιτηθώ και να τους μουτζώσω. Εσείς μπορείτε να πάρετε πίσω την ψήφο σας στη Νέα Δημοκρατία; Εμείς, οι ΑΝ.ΕΛ, ρίξαμε αυτή την κυβέρνηση και φέραμε την ανατροπή. Τώρα το αποτέλεσμα έχει κριθεί και όλοι αυτοί στην κυβέρνηση θα πάνε πλέον στον αγύριστο” τόνισε.

anel5

Καταλήγοντας αναφέρθηκε και στις εκτιμήσεις του για την βουλευτική έδρα στο Νομό μας λέγοντας ότι “δεν πιστεύω στη δήθεν καπατσοσύνη κάποιων θεατρίνων που πιστεύουν ότι μπορεί να αλλάξει το αποτέλεσμα. Δεν πιστεύω ότι η κρίση των Κεφαλλήνων μπορεί να αλλάξει με τις αγαπούλες και τα φιλάκια”. Μάλιστα, έκανε λόγο και για “κλέφτες” που δρουν και στην Κεφαλονιά και “παρακολούν να μην αλλάξει η κατάσταση γιατί τα… κελιά τους περιμένουν”.

anel6 anel7 anel8 anel9 anel10 anel11 anel12 anel13 anel14 anel15

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer