Μετά και την ολοκλήρωση των αποτελεσμάτων των πρόσφατων εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη των νέων οργάνων του Κινήματος, η νέα Νομαρχιακή συγκροτήθηκε σε σώμα.
Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ (ΟΝΟΜΑΤΑ)
Πολιτική
04/08/2016 | 08:49

Μετά και την ολοκλήρωση της πιστοποίησης των αποτελεσμάτων των πρόσφατων εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη των νέων οργάνων του Κινήματος, η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κεφαλονιάς – Ιθάκης συγκροτήθηκε σε σώμα τη Δευτέρα 1/08/2016 με την εξής σύνθεση:

  1. 1  Γραμματέας
  2. 2  Αναπλ. Γραμματέας
  3. 3  Υπεύθ. Πολιτικού Σχεδιασμού
  4. 4  Υπευθ. Οργανωτικού
  5. 5  Υπευθ. Κινητοποιήσεων
  6. 6  Υπευθ. Οικονομικών
  7. 7  Υπευθ. Οργάνωσης Ιθάκης

Κουγιανός Γεράσιμος Αντωνάτος Έκτορας Φραντζής Κωσταντίνος Κωσταντάτος Διονύσης Συσικόπουλος Πέτρος Σκλάβος Νικόλαος Βασιλόπουλος Γεώργιος

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στη Κεφαλονιά και την Ιθάκη για την συμμετοχή τους σε αυτή την κορυφαία δημοκρατική διαδικασία.

Ευελπιστούμε, με πολλή δουλειά, να ανταποκριθούμε στις σημαντικές προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας και να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην ανάκαμψη της παράταξης.

Κατά την πρώτη συνεδρίαση έγινε μια πρώτη προσέγγιση των σοβαρών ζητημάτων που απασχολούν το Νομό μας. Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. σύντομα θα τοποθετηθεί για τις θέσεις της, ξεκάθαρα και με σαφήνεια, για κάθε ένα από τα θέματα και προβλήματα των Νησιών μας, με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την πρόοδο του τόπου μας.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – ΙΘΑΚΗΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer