Η εκπαίδευση των παιδιών , σε μαντολίνο και κιθάρα , θα γίνεται σε ώρες που τα διευκολύνουν , στα γραφεία του συλλόγου μας στο Μαιστράτο
Συγκροτήθηκε η παιδική Μαντολινάτα της Χορωδίας Αργοστολίου
Πολιτισμός
16/10/2016 | 09:35

Η Χορωδία & Μαντολινάτα Αργοστολίου με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει την συγκρότηση της δικής της  παιδικής Μαντολινάτας ,  με υπεύθυνο εκπαιδευτή και δάσκαλο , τον συνεργάτη μας και ιδρυτή της πρώτης Μαντολινάτας μας , την δεκαετία του 1990 , Σωκράτη Μπένο .

Μπορούν να συμμετέχουν παιδιά από 10 ετών και πάνω , που θα πληρώνουν μια μικρή συνδρομή ( 15 Ε , τον μήνα).

Η εκπαίδευση των παιδιών , σε μαντολίνο και κιθάρα , θα γίνεται  σε ώρες που τα διευκολύνουν ,  στα γραφεία του συλλόγου μας στο Μαιστράτο ( Δευτέρα και Σάββατο ).

Για τα παιδιά που θέλουν  αρχικά να δοκιμάσουν ή δεν μπορούν να αγοράσουν από την αρχή το όργανο που θα μάθουν , θα τους διατίθενται για την εκμάθηση τα μουσικά όργανα που διαθέτει ο σύλλογος .

Πιστεύουμε ότι με την ενέργειά μας αυτή , θα συμβάλλουμε κι εμείς αποφασιστικά στην διατήρηση και συνέχιση της μουσικής παράδοσης του νησιού μας , αλλά και των Επτανήσων γενικότερα , στα μουσικά σχήματα με μαντολίνα και κιθάρες , τις γνωστές και αγαπημένες Μαντολινάτες . Παράλληλα και με τον απαιτούμενο χρόνο , τα παιδιά αυτά θα αποτελέσουν το φυτώριο της μεγάλης Μαντολινάτας μας και συνέχειά της .

Τηλέφωνο επικοινωνίας :2671022246 ( Διονύση Μενεγάτο )

Το Δ.Σ. / 12.10.2016

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer