Πατριώτες Έλληνες Κεφαλλήνες, ο αγώνας συνεχίζεται. Ας δούμε αυτή την καταστροφή ως απαρχή για μεταστροφή της λάθους πορείας.
Συγκλονιστική υποδοχή και η ανταπόκριση των Κεφαλονιτών στον Κασιδιάρη
Πολιτική
10/02/2014 | 15:35

Το Σάββατο 8/2/2014, αντιπροσωπεία της Κεντρικής Διοίκησης της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τους Συναγωνιστές Βουλευτές του Κινήματος, Κασιδιάρη Ηλία και Μπαρμπαρούση Κωνσταντίνο, κατέφθασαν στην Κεφαλονιά, μεταφέροντας την πρώτη δόση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους κάτοικους του νησιού.
Η συγκλονιστική υποδοχή και η ανταπόκριση των Κεφαλονιτών, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, κάτι που, εκτός από υπερήφανους για τους συμπατριώτες μας, μας μεγαλώνει το αίσθημα ευθύνης για την αποστολή που έχουμε αναλάβει και η οποία αποτελεί πλέον ξεκάθαρα λαϊκή απαίτηση.
Οι Χρυσαυγίτες συνεχίζουμε, με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο, αυτό για το οποίο έχουμε εξ αρχής ταχθεί, την υπεράσπιση του Έθνους και της Πατρίδος και θα βγαίνουμε πάντα μπροστά όταν κάτι από τα δύο κινδυνεύει.
Ενημερώνουμε τους συμπατριώτες μας που υποφέρουν αυτές τις δύσκολες για όλους μας στιγμές, ότι στις προσεχείς ημέρες θα έρθει στο νησί μας το δεύτερο πακέτο βοήθειας, με είδη πρώτης ανάγκης που συλλέγουν οι τοπικές οργανώσεις της Χρυσής Αυγής από όλη την Ελλάδα (Για οποιοδήποτε ζήτημα μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6945134452).
Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε, πρώτον απ’ όλους στον Αρχηγό μας, Νικόλαο Μιχαλολιάκο, ο οποίος μέσα από το κελί της Τιμής έδωσε από την πρώτη στιγμή εντολή στα στελέχη του Κόμματος να μεριμνήσουν για την Κεφαλονιά, επίσης τους υπόλοιπους φυλακισμένους Συναγωνιστές μας που μας σκέφτονται και ειδικά τον Χρήστο Παππά για την ερώτηση που έκανε στη Βουλή για την Κεφαλονιά, αποδεικνύοντας ότι ούτε τα σίδερα της φυλακής μπορούν να σταματήσουν τα παλικάρια της Χρυσής Αυγής και βεβαίως τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω απ’ όλα όσα συμβαίνουν τα τελευταία δύο χρόνια στην Κεφαλονιά όσον αφορά τη λειτουργία και τη δράση του Πυρήνα μας, του υπεύθυνου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, Νικόλαου Λεμοντζή.
Τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ ως Κεφαλονίτες, το απευθύνουμε στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και στους στρατευμένους νέους Έλληνες, οι οποίοι απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι αποτελούν εσαεί το αποκούμπι του Έθνους όταν όλα τα’ άλλα δείχνουν να καταρρέουν.
Πατριώτες Έλληνες Κεφαλλήνες, ο αγώνας συνεχίζεται. Υπομονή και ψυχραιμία. Ας δούμε αυτή την καταστροφή ως απαρχή για μια γενικότερη μεταστροφή της λάθους πορείας που είχαμε πάρει. Ας θυμηθούμε τα σοφά λόγια των προγόνων μας που βίωσαν ανάλογες καταστάσεις: «ΣΕΙΣΜΟΣ…ΣΩΣΜΟΣ». Πολύ σύντομα θα ξημερώσει πάλι και μια νέα αυγή θα φέρει πάλι χαμόγελα. Έσσεται ήμαρ.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

xrysh aygh8

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer